Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.03.2013

В Полтавській області оновлять всі пришкільні спортмайданчики


До кінця цього року в Полтавській області мають намір оновити всі пришкільні спортмайданчики


В Полтавській області оновлять всі пришкільні спортмайданчики

До кінця цього року в Полтавській області мають намір оновити всі пришкільні спортмайданчики. Їх при загальноосвітніх навчальних закладах в області нарахували 1338. 

Про це повідомив заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Пархоменко на черговій прес-конференції в ОКІА «Новини Полтавщини», відповідаючи на запитання інтернет-користувачів.

«Це одне із таких стратегічних завдань, яке сьогодні ставить Президент України, і ми його виконаємо», – зазначив Пархоменко.

Наразі ж в області проводять аналіз стану цих майданчиків, і вже 1 квітня  на спеціальній нараді визначаться, як це робитимуть практично.

Валерій Пархоменко акцентував і на вимогах сьогодення до цих майданчиків.

«Щоб нині поставити спортмайданчик, він повинен бути сертифікованим –   його мають перевірити органи, які відповідають за безпеку життєдіяльності», – наголосив Валерій Пархоменко.

За словами Валерія Пархоменка,  загалом по Україні планують цього року за президентської ініціативи оновити пришкільні майданчики  у 28,5 тис. загальноосвітніх навчальних закладах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція Полтавщини викрила схему молодого кібер-шахрая

 Валерій Пархоменко відповів і на інші запитання, які надійшли від інтернет-користувачів:

Молодій людині потрібна достойна робота. До кого можна звернутися, щоб допомогли з працевлаштуванням?

Сьогодні в області діє  Обласний молодіжний центр праці, який очолює Анатолій Безпалюк. Це обласне комунальне підприємство, яке в першу чергу налаштоване підтримати молодь,особливо студентів. Таким чином молода людина, навчаючись у виші, вже може мати трудовий стаж та трудову книжку.  Валерій Пархоменко назвав Телефон, за яким можна звертатися з питань працевлаштування -  0997332863.

Схожі матеріали:
👁 1035
Категорія: Актуально
Теги: Полтавська область, Президент України, ода, Валерій Пархоменко, спортмайданчик




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ