Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.11.2016

В Україні нові автівки найчастіше купують у столиці та чотирьох областях


Асоціація автовиробників України опублікувала звіт за 10 місяців про купівлю населенням нових автомобілів


В Україні нові автівки найчастіше купують у столиці та чотирьох областяхАсоціація автовиробників України опублікувала звіт за 10 місяців про купівлю населенням нових автомобілів.

Так, з січня по жовтень 2016 року українці придбали понад 50 тисяч автівок, з них третина відійшла у власність жителів столиці. Загалом же більше 60% нових автомобілів зосередилися у власників, які проживають у великих містах та відповідних областях.

За даними Укравтопрому, за 10 місяців поточного року кияни придбали 15 810 автівок, що становить 31% від загальної кількості. Найпопулярнішими серед жителів столиці моделями стали RENAULT Logan, VOLKSWAGEN Jetta та SKODA Octavia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 простих порад, як заощадити пальне

Далі статистика демонструє наступну тенденцію: на другому місці по кількості придбаних нових авто –  Харківська область разом з обласним центром, на третьому – Дніпропетровщина, на четвертому – Одещина, на п’ятому Київщина без обласного центру. Таким чином, у цих регіонах сконцентрувалося більше половини всіх продажів нових легкових автівок. Аутсайдерами виявилися Тернопільщина, Чернігівщина та Івано-Франківщина.

Загалом найбільше українці вподобали цьогоріч KIA Sportage. Близько 2 тисяч нових машин цієї модельної позиції з початку року отримали номери.

Схожі матеріали:
👁 934
Категорія: Прес-реліз
Теги: Skoda Octavia, Volkswagen Jetta, Renault Logan, авто




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ