Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.01.2015

В Управлінні внутрішніх справ Полтавщини відбувся прийом громадян


Особистий прийом громадян в обласному управлінні міліції провів тимчасовий виконувач обов’язків начальника УМВС Андрій Балонь


В Управлінні внутрішніх справ Полтавщини відбувся прийом громадян Особистий прийом громадян в обласному управлінні міліції провів тимчасовий виконувач обов’язків начальника УМВС Андрій Балонь.

До керівника регіональної міліції звернулися 15 мешканців Полтавського краю – переважна більшість з міста Полтава та Полтавського району.

Заявники клопотали з приводу розв’язання правових колізій та надання допомоги у вирішенні гуманітарних питань. Серед них, зокрема, – члени родин загиблих працівників міліції та Голова обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій Іван Лантух.

Звернення заявників, зареєстровані начальником відділу режимно-секретного та документального забезпечення УМВС Володимиром Ворожко, будуть розглянуті виконавцями в межах термінів і процесуальних вимог чинного законодавства.

Керівник режимно-секретного відділу відзначає позитивні зміни в роботі органів внутрішніх справ області. На сприятливу тенденцію, головним чином, вказує зменшення кількості повторних звернень громадян більше ніж на 37 відсотків, а також скарг на бездіяльність працівників міліції (на 1,5 відсотки).

Володимир Ворожко повідомив, що в 2014 році до керівництва УМВС звернулося більше 900 осіб, що на 25 відсотків перевищує кількість заявників 2013 року (таких було 786). Про підвищення «кредиту» довіри з боку населення до органу правопорядку, на думку Володимира Володимировича, свідчить також збільшення обсягу звернень на місцях (в територіальних підрозділах ОВС – уточнення від авт.) щодо розслідування та розкриття злочинів, своєчасного реагування на правопорушення та інформації, що надходять від громадськості. Так минулого року, за даними режимно-секретного відділу, до керівників міськрайорганів звернулися понад 15,5 тисяч краян (на 27,5 відсотків більше показника 2013 року).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава держави затвердив Стратегію сталого розвитку «Україна–2020»

Аналіз результатів розгляду звернень, що надходили на адресу органів і підрозділів УМВС, підтверджує ефективність системного контролю за процесом розгляду заяв та повідомлень з боку керівництва Апарату, зокрема, за дотриманням строків розгляду матеріалів та адекватністю прийнятих рішень, що сприяє підвищенню якісного рівня роботи зі зверненнями громадян.

 




ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 974
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, умвс, прийом




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ