Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.05.2021

Вчені засумнівалися в теорії Дарвіна: предок людини - не мавпа


У загальному хаосі відсутня упорядкованість, а істотних доказів буття даного виду явно бракує.


У науковому світі деякий час було прийнято вважати, що людина походить від особливого виду мавпи. Автором цієї теорії був Чарльз Дарвін, який майже 150 років тому заявив, що наш прабатько жив десь в Африці. Тут завершився етап еволюції, але доказів - немає.

Вважалося, що ключовою ланкою в цьому ланцюзі були гомініни - людиноподібні мавпи. А сам процес переходу від шимпанзе до людиноподібній суті стався в період 9,3-6,5 мільйона років.


Вчені засумнівалися в теорії Дарвіна: предок людини - не мавпа
 

Але в той же час представники Американського музею природної історії зізнаються, що походження гомінін наука собі не уявляє.

У загальному хаосі відсутня упорядкованість, а істотних доказів буття даного виду явно бракує.

У своїй заяві покійний Дарвін, описуючи африканського родича майбутнього людини, розпливчасто повідомив, що це істота мала деякі відмінності від відомих науці тварин. Більше він нічого не сказав. Що саме це було за тварина - Дарвін також промовчав.
 
Його сучасники володіли деякою доказовою базою, котра перебувала переважно з скам'янілих останків. Але ці «викопні» не мали нічого спільного з сучасним Homo Sapiens.

Лише після 150 років з часів висловлювання Чарльза Дарвіна були виявлені передбачувані останки передбачуваних гомінін.

Знахідка була зроблена в Східній і Центральній Африці. Потім з'явилися повідомлення про виявлення останків в Європі. Однак і ці розрізнені скам'янілості не дозволяють скласти цілісну картину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені розповіли, як бубонна чума в середньовіччі змінила гени людини

Вчені відкрито говорять, що ці останки зовсім не відповідають заявленим уявленням про якогось єдиного предка людини і мавпи.

Схожі матеріали:
👁 666
Категорія: Технології
Теги: розкопки, людина, наука, Еволюція, мавпи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ