Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.01.2018

Відбувся зональний науково-практичний семінар


4 січня відбувся зональний науково-практичний семінар вчителів біології


Відбувся зональний науково-практичний семінар4 січня 2018 року на базі Пирятинського районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відбувся зональний науково-практичний семінар вчителів біології «ЗНО з біології: особливості тесту 2018 року», який провів кандидат біологічних наук, доцент кафедри екології та зоології ННЦ «Інститут біології та медицини» Володимир Горобчишин. В роботі семінару взяли участь учителі біології Гребінківського району.

Передувала зустрічі з науковцем презентація рекреаційного відділу НПП «Пирятинський». Начальник відділу рекреації та екологічної освіти Олена Проскурня розповіла про екологічну освітньо-виховну роботу установи. Було презентовано науково-довідкове видання «Управління природоохоронною територією національного природного парку «Пирятинський» та передано примірники для користування до шкільних бібліотек Гребінківського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засідання РМО шкільних бібліотекарів

Володимир Горобчишин у своєму виступі зупинився на особливостях тестових завдань із біології. Зосередив увагу на теоретичному матеріалі тематичних блоків, представлених у тестуванні – ботаніки, зоології, біології людини та загальної біології. Рекомендував довести до автоматизму здатність школярів вирішувати різноманітні тестові завдання.

Районний методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1115
Категорія: Шкільний екран
Теги: біологія, ЗНО, семінар, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ