Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.07.2018

Виплати пенсій за липень на Полтавщині завершиться 27 липня


Органи Пенсійного фонду приносять вибачення за тимчасові незручності


Втплати пенсій за липень на Полтавщині завершиться 27 липняПісля 20 липня на Полтавщині, як і в усіх інших регіонах України, відбувається незначне зміщення графіку фінансування пенсійних виплат. Це зумовлено касовими розривами у надходженні єдиного соціального внеску, адміністрування якого здійснюють органи Державної фіскальної служби.

Щомісячна потреба для виплати пенсій в регіоні з початку року підвищилася на 27 млн грн і в липні досягла 1127,2 млн грн. На сьогодні, 25 липня, на виплату пенсій спрямовано 988,1 млн грн. Відтак у повному обсязі профінансована потреба на виплату липневих пенсій через поштові відділення. Доставка пенсій завершиться до 28 липня. Зарахування сум пенсій громадянам, які отримують кошти через банківські установи, передбачено завершити 27 липня.

Органи Пенсійного фонду приносять вибачення за тимчасові незручності щодо вимушеного зміщення графіків фінансування виплати пенсій.

Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області
 

Схожі матеріали:
👁 965
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: пенсійний фонд, пенсія, фінансування, Втплат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ