Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.06.2021

Виробництво та оптовий продаж ПЕТ пляшок для різних напоїв


Компанія eko-tara.com.ua виробляє пластикові пляшки в широкому асортименті


Вчені постійно працюють, вони щось винаходять і дивують світ, багато їх роботи залишаються непоміченими, і лише деякі перевертають світ з ніг на голову, до таких відкриття відноситься ПЕТ тара, велика частина людей сприймає її як пластикові пляшки. Світ ПЕТ широкий і різноманітний, проте завдяки найширшому поширенню, пересічний користувач сприймає цю тару, як прозорі, «хрусткі» пляшки, в яких продається практично будь-яка рідина. І дійсно ПЕТ тара завоювала популярність споживача, причому досить легко, адже на даний момент у неї немає конкурентів.

Виробництво пластикових пляшок
 

На момент впровадження в широку мережу пластикових пляшок на ринку панувало скло, на їх фоні, десь на задньому плані скромно був присутній інший матеріал (спроби створення тари із пластику). Але коли ПЕТ тара стала активно впроваджуватися, виробники і споживачі побачили, що така пляшка в десятки разів легше, вона не б'ється, виготовляється максимально просто і при цьому володіє тими ж позитивним властивостями, що і конкурент з минулого. Не переходити на сучасне упаковання було просто нерозумно, і тому підприємства стали поступово переобладнувати свої виробничі лінії та впроваджувати сучасний вид упаковання рідких продуктів.

ПЕТ тара неймовірно різноманітна

Компанія eko-tara.com.ua виробляє пластикові пляшки в широкому асортименті, ПЕТ тара неймовірно різноманітна, її форма практично не має меж, все залежить від побажань замовника і можливостей обладнання. ЕКО-тара займається виробництвом та продажем оптом пластикових пляшок для різних напоїв.

Що стосується матеріалу, то він при розігріванні прийме саму химерну форму, а після охолодження збереже її на весь час експлуатації. Перш за все, ПЕТ тара ділиться за обсягом, тут можна вибирати найменші форми об'ємом 0,33 або 0,24 літра, ну, а що стосується великих пляшок, то тут, цілком передбачувано, є лідером п'яти літрова каністра.

Різна форма дозволять виділяти певний товар серед одноманітного ряду, адже навіть з яскравою етикеткою і великими написами продукт не впадає в очі, якщо поруч стоять об'єкти з точно такими ж обрисами. А ось якщо виробник проявив винахідливість і замовив пляшку з рифленням, іншої форми, трохи вище, тонку або навпаки, об'ємну, то споживач це відразу помітить. ПЕТ тара вносить свої корективи в правила маркетингу і дозволяє працювати з досить серйозною ділянкою. Конкуренти минулих років теж намагалися урізноманітнити свої форми, але ось тільки виходило у них це не зовсім вдало.

ПЕТ тара на будь-який колір і смак

Тара повинна не тільки вміщати рідину і дозволяти транспортувати її до місця споживання, а й забезпечувати захист. ПЕТ тара пропонується споживачеві на будь-який колір, матеріал може підфарбовуватися в будь-який відтінок, наприклад, блакитний, щоб питна вода виглядала більш привабливо. А ось для напоїв, що потребують захисту від ультрафіолету, пропонуються темні відтінки, відмінно фільтруючі шкідливі промені. Що стосується смаку, то його якраз і немає, оскільки якісна ПЕТ тара не віддає вмісту своїх молекул, і, відповідно, не псує його гастрономічні показники.

У каталозі eko-tara.com.ua представлено широкий асортимент продукції, кожен замовник може вибрати відповідний варіант на будь-який смак. ПЕТ тара супроводжується всіма необхідними документами, що підтверджують її безпеку і відповідність якісним показникам. ЕКО-тара прагне зробити свою роботу максимально корисною і зручною для кожного свого клієнта і, побічно, для всіх споживачів, які в майбутньому куплять продукцію, упаковану в надійні пляшки з сучасного матеріалу.

Схожі матеріали:
👁 318
Категорія: Прес-реліз
Теги: Виробництво пластикових пляшок, оптовий продаж, ПЕТ пляшки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ