Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.06.2021

Матеріали для виробництва сумок


Для пошиття використовують все, що в тій чи іншій мірі відповідає вимогам носіння цих аксесуарів


Сучасна модна індустрія - це сфера, яка щодня нам демонструє своє вражаюче різноманіття. Які тільки матеріали для виробництва сумок ні використовуються! Для пошиття використовують все, що в тій чи іншій мірі відповідає вимогам носіння цих аксесуарів.

Є справді дивовижні сумочки, зроблені з унікальних матеріалів, наприклад, з полімерної глини (вироби у вигляді скульптур), скла, пластику, дуже рідкісних видів шкіри. Але для більшості споживачів все ж таки рідніша сумки з більш звичних матеріалів, тих, які ми перерахували нижче. Якщо у вашої компанії стоїть питання «Де купити тканини та фурнітуру для виробництва сумок оптом?», То відповідь очевидна - в компанії «Констар» https://konstar.com.ua/. Запропоновані комерційні умови порадують і скромні ательє і великі підприємства з пошиття сумок. Комплексні поставки тканин, матеріалів і фурнітури здійснюються по всій Україні.


Матеріали для виробництва сумок
 

Натуральні тканини. Це можуть бути бавовна і льон різного вироблення. Наприклад, джинсова тканина - це стовідсоткова бавовна певної обробки, і така тканина дуже часто використовується у виробництві сумок і рюкзаків. Різновиди шовку і вовни теж йдуть в хід. Атлас, оксамит, велюр, твід дуже часто використовуються в якості тканини для обробки.
 
✔️ Натуральна шкіра. У виробництві сумок використовують телячу, цапову, овечу, свинячу, оленячу шкіру. Крім цього, використовуються і ексклюзивні варіанти: крокодил, рептилії. Шкіра різниться багатьма суттєвими параметрами, основні з яких - якість вичинки, вид сировини і вік тварини.

✔️ Штучна шкіра. По суті, це тканина або неткане полотно, покриті полімерами. Дуже добре процес виготовлення таких матеріалів можна проілюструвати на прикладі штучної замші, яка робиться шляхом використання найдрібніших частинок, що приклеюються до підстави спеціальними клейовими складами.

✔️ Натуральне хутро. Це може бути соболь, лисиця, песець, норка та інші види хутра, який застосовують в основному для створення елементів оздоблення. Хоча є і повністю хутряні сумки, у яких тільки ручки зроблені зі шкіри або іншого матеріалу.

✔️ Штучне хутро. Хороший тим, що може бути абсолютно різним за структурою і кольором, а це важливо при створенні таких аксесуарів, як сумки. Може бути використаний і в якості основного матеріалу, і в якості основи для декоративних елементів.

✔️ Плівкові матеріали. ПВХ і поліетиленові плівки теж використовуються в якості матеріалу для виробництва сумок. Тиснення і друкований малюнок дозволяють випускати продукцію з імітацією шкіряної поверхні.

Це основні види матеріалів, які застосовуються для виготовлення сумок.

Перевагою магазину тканин Констар в роботі з клієнтами є:
  • постійна наявність асортименту;
  • своєчасне і постійне оновлення товару;
  • оперативне обслуговування клієнтів.

Як замовити тканини для виробництва сумок

Замовити будь-яку тканину з представлених в каталозі ви можете шляхом додавання товару в корзину замовлення і повного оформлення покупки. Після надходження заявки з вами зв'яжеться менеджер компапнії, який проконсультує вас щодо подальших етапів взаємодії (варіант оплати, спосіб і термін доставки і т.д.).

Схожі матеріали:
👁 396
Категорія: Прес-реліз
Теги: тканина, Фурнітура, оптовий продаж, блискавки, нитки, стрічки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ