Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.02.2022

Визначаємо криміногенні потреби клієнта пробації


Працівником пробації проаналізовано зміст відповідей засудженого та визначено криміногенним фактором «Контроль над мисленням та поведінкою»


3 лютого в Лубенському районному секторі пробації №1 провідним інспектором Любов’ю Хам проведено інтерв’ю із суб’єктом пробації для оцінки ризиків повторного кримінального правопорушення. Такий вид роботи проводиться з підобліковими з метою визначення криміногенних потреб, які штовхнули на вчинення правопорушення, складання індивідуального плану соціально-виховної роботи та встановлення інтенсивності заходів контролю.

Визначаємо криміногенні потреби клієнта пробації
 

Складання оцінки ризику, проведення аналізу факторів ризику та визначення рівнів ризику здійснюється персоналом органу пробації на підставі інформації, отриманої як від самого засудженого, так і від державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій. Проводиться така оцінка на початку відбування покарання та періодично у процесі пробаційного нагляду з метою моніторингу змін рівня ризику скоєння повторного кримінального правопорушення.

Працівником пробації проаналізовано зміст відповідей засудженого та визначено криміногенним фактором «Контроль над мисленням та поведінкою», адже клієнт пробації неодноразово вчиняв правопорушення та не вміє передбачати наслідки своїх дій.

Наступним кроком у вирішенні визначеної криміногенної потреби заплановано зустріч суб’єкта пробації з волонтером підрозділу, який здійснює свою діяльність в напрямку психологічної допомоги.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації"
в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 672
Категорія: Актуально
Теги: Центр пробації, криміногенні потреби, клієнти пробації, Складання оцінки ризику




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ