Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.09.2022

Клієнтів пробації Гребінківщини ознайомили із особливостями законодавства у сфері обігу наркотичних речовин


Захід для осіб, які перебувають на обліку, на тему: «Злочини та види відповідальності у сфері обігу наркотичних речовин».


Захід для осіб, які перебувають на обліку

14 вересня провідний інспектор Лубенського сектору пробації №1 Світлана Жила спільно з юристом Гребінківського бюро правової допомоги Юлією Маковською провели захід для осіб, які перебувають на обліку, на тему: «Злочини та види відповідальності у сфері обігу наркотичних речовин».

Клієнти пробації дізналися, що незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, караються законом. Незважаючи на те, що наркотичні речовини за останні роки стали глобальною проблемою, з якою бореться поліція, ця тема досить часто стає важелем тиску не тільки на осіб, винних у вчиненні таких правопорушень, а й на звичайних громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині підвели підсумки превентивної та соціально-виховної роботи з суб’єктами пробації

Заходи аналогічного формату організовуються працівниками пробації з метою не тільки проінформувати учасників про відповідальність, але і допомогти усвідомити та визнати зроблені помилки, визначити суть проблем та спільно знайти шляхи їх вирішення.

Схожі матеріали:
👁 359
Категорія: Актуально
Теги: обіг наркотичних речовин, клієнти пробації




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ