Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.11.2021

Волонтерська діяльність в секторі пробації


Захід організовано з метою допомогти клієнтам пробації усвідомити та вміти прогнозувати наслідки власних вчинків.


Волонтери – це небайдужі громадяни, які відчувають потребу зробити свій внесок у розвиток соціально значущих проєктів, одним з яких є пробація. Пробаціонери активно залучають їх до проведення соціально-виховної роботи з підобліковими, що є важливою складовою роботи нашої служби.


Волонтерська діяльність в секторі пробації
 

Так 10 листопада 2021 року в Лубенському районному секторі пробації №1 за участю волонтера Миколи Даценка, який є кваліфікованим спеціалістом в галузі психології, для підоблікових проведено захід на тему «Вчинки та їхні наслідки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці підобліковим пробації розповіли про здоровий спосіб життя

Захід організовано з метою допомогти клієнтам пробації усвідомити та вміти прогнозувати наслідки власних вчинків. Учасникам зустрічі запропоновано виконання вправи «Наслідки», під час якої вони навчилися розрізняти: позитивні та негативні наслідки вчинків; за часом - короткотривалі та довготривалі; внутрішні та зовнішні; а також наслідки  вчинків,  які відбуваються під впливом неконтрольованих емоцій.


Волонтерська діяльність в секторі пробації
 

Навички, отримані підобліковими в ході зустрічі з волонтером-психологом, виховують у них здатність аналізувати та усвідомлювати наслідки власних протиправних дій аби мінімізувати вчинення клієнтами пробації  рецидивних правопорушень.

Схожі матеріали:
👁 376
Категорія: Актуально
Теги: Волонтерська діяльність, сектор пробації, волонтери




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ