Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.02.2023

Ворог “закидує” українцям вигадані історії та постановчі відео


На відео, місце дії якого підписане як Кременчук


Ворог “закидує” українцям вигадані історії та постановчі відео

Останнім часом в інформаційному просторі України з’являється все більше відео, на яких люди у формі силоміць забирають цивільного чоловіка від родини.

Характерні ознаки: Двоє чоловіків у балаклавах з планшетом-анкетою ведуть, заламуючи руки, наче спецназ у фільмах під час затримання, чоловіка під жіночий крик.

Подібність процедури, награність ситуації, майже одночасна появи на підозрілих російськомовних телеграм-каналах з підписами різних міст та інші деталі дають кожному свідомому громадянину можливість зрозуміти, що це постановочні відео, які є елементом інформаційної війни росії проти України.

Більше того – на відео, місце дії якого підписане як Кременчук, на рукаві видно синій тризуб. Військовослужбовці Кременчуцького районного ТЦК та СП (як і інших ТЦК та СП України) не носять шевронів з синіми тризубами.

Якби російські іпсошники уважніше читали Наказ Міністерства оборони України «Про затвердження Правил носіння військової форми одягу та знаків розрізнення…», то знали б це. До того ж представники ТЦК та СП не ходять у балаклавах по вулиці. Ну і звичайно ж не діють як «омонівці» на росії.

Переконливо просимо громадян не вестися на російські провокації та вкиди, ретельно перевіряти інформацію та вірити своїм ЗСУ. А адміністраторів груп та каналів у соціальних мережах закликаємо не розміщувати неперевірену інформацію на своїх ресурсах та не грати на руку ворогу.

Все буде Україна! Ми обов’язково переможемо!
 

Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки


Схожі матеріали:
👁 367
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: ворог, війна, постановчі відео




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ