Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.05.2022

ВСУ "денацифікували" замкомандира полку ЗС РФ Бічікаєва - "вантаж 200" їде до Владивостока


В Україні було ліквідовано високопоставленого окупанта - підполковника ЗС РФ Фезула Бічікаєва


російський окупант Фезул Бічикаєв

В Україні було ліквідовано високопоставленого окупанта - підполковника ЗС РФ Фезула Бічікаєва.

Офіцерський склад Збройних сил Росії успішно скорочується в ході війни з Україною. Підтверджено ліквідацію високопоставленого російського окупанта Фезула Бічикаєва. Про його загибель повідомили російські ЗМІ.

36-річний підполковник Бічікаєв обіймав посаду заступника командира одного з полків ЗС РФ, який бере участь у війні з Україною. Ліквідовано його було на одному з українських фронтів 2 травня. Згідно з повідомленням російських ЗМІ, причиною смерті окупанта стало кульове поранення, яке перебило артерію.

Було відзначено, що він нібито в день смерті, "попри високу посаду, особисто повів розвідників на виконання особливо важливого бойового завдання". Якщо ця інформація є правдивою, то вона підтверджує повідомлення української сторони про руйнування системи управління в окупаційній армії РФ.

Високопоставленим військовим, очевидно, доводиться особистим прикладом змушувати свої війська, що розклалися, йти в бій. У зв'язку з цим у "спецоперації" фіксується дуже велика смертність серед офіцерського складу. Майже кожен третій "двохсотий" у ЗС РФ - офіцер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Ізюмом таки ліквідували російського генерала Сімонова А. Д.

Також відомо про ліквідацію вже щонайменше 11 генералів російської армії. Важливо відзначити, що Бічікаєв мав серйозний бойовий досвід. Він неодноразово їздив у "відрядження" до Сирії, де мав справу з мирними жителями та слабо озброєним противником.

А ось спроба окупувати Україну обернулася для нього цинковою труною. Похорон окупанта відбудеться завтра, 8 травня, у російському Владивостоці.

Схожі матеріали:
👁 422
Категорія: Актуально
Теги: Фезул Бічикаєв, російський окупант, україна, війна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ