Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.06.2022

Залучаємо професійного психолога до виконання пробаційної програми з підобліковими


Одним із напрямків діяльності служби пробації є виконання заходів, передбачених пробаційною програмою


Залучаємо професійного психолога до виконання пробаційної програми

Одним із напрямків діяльності служби пробації є виконання заходів, передбачених пробаційною програмою. На даний час на виконанні Лубенського районного сектору пробації №1 перебувають два судових рішення стосовно осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, на яких судом покладено обов'язок виконувати заходи, передбачені пробаційною програмою.

8 травня куратором з реалізації пробаційних програм Лубенського РС №1 Ларисою Туманевич спільно з волонтером Миколою Даценком для суб’єктів пробації проведено заняття на тему: «Знайомство зі світом емоцій» за пробаційною програмою «Подолання агресивної поведінки».


Залучаємо професійного психолога до виконання пробаційної програми
 

Під час заняття клієнти пробації ознайомилися з різними видами емоцій, зокрема гнівом, та разом з професійним психологом здобули навички моніторингу власних емоцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Говоримо з клієнтами пробації про шкідливий вплив алкоголю

Наприкінці заняття волонтер зосередив увагу клієнтів пробації на важливості розвитку в собі навичок емоційної культури:
 
«Емоційна культура – це здатність розбиратися в своїх емоціях і керувати ними. Оскільки емоційна культура не передається у спадок, а здобувається в процесі навчання, її можна розвинути самостійно», - зазначив Микола Даценко.


Схожі матеріали:
👁 510
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, пробація, волонтер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ