Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.06.2022

Говоримо з клієнтами пробації про шкідливий вплив алкоголю


Захід для підоблікових на тему «Шкідливий вплив алкоголю»


Говоримо з клієнтами пробації про шкідливий вплив алкоголю

8 червня провідним інспектором Лубенського районного сектору пробації №1 Світланою Жилою спільно з фахівцем Гребінківського міського центру соціальних служб Наталією Омельяненко проведено захід для підоблікових на тему «Шкідливий вплив алкоголю».

Під час бесіди фахівець з соціальної роботи акцентувала увагу присутніх на шкідливих наслідках звички, яка руйнує організм та життя людини. Клієнти пробації дізналися, що від надмірного споживання алкоголю знижується розумова працездатність, виникає запалювальний процес слизової оболонки шлунку, печінки, серцево-судинної системи. Люди, зловживаючи алкоголем, завдають шкоди не тільки власному здоров’ю. Вони можуть стати головним і єдиним винуватцем фізичної і розумової неповноцінності своїх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залучаємо фахівців соціальних служб до корекції протиправної поведінки клієнтів пробації

Присутнім наголосили про деградацію особистості під час алкогольної залежності та обговорили головну умову - при будь-яких обставинах ніколи не опускати руки. Їм наголошено на тому, що навіть якщо все у житті погано зараз, вони в змозі перевернути ситуацію з ніг на голову і поліпшити своє становище.

В свою чергу фахівець Гребінківського міського центру соціальних служб розповіла про види соціальних послуг та умови їх надання клієнтам пробації.

Схожі матеріали:
👁 482
Категорія: Актуально
Теги: пробація, шкідливий вплив алкоголю




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ