Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.12.2019

Запровадження сучасних практик навчання на уроках української мови та літератури


У ході заходу були представлені практичні завдання з трьох напрямків


У рамках проєкту "На хвилі сучасності" вчителем української мови та літератури Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Макотою Іриною Іванівною було проведено круглий стіл "Сучасні практики на уроках української мови та літератури".

У ході заходу були представлені практичні завдання з трьох напрямків: читання, грамотність та творчий розвиток учнів. З присутніми вчитель поділилася своїми цікавими ідеями: вранішні п'ятихвилинки читання, інтерактивні вправи з використанням мобільних телефонів, картки-вправи з креативними завданнями для повторення вивченого, відео експрес-уроки "Неологізми", створені разом з учнями.


Проєкт


Креативний підхід до використання оголошень із соцмереж на уроках мови особливо сподобався всім, оскільки має конкретний зв'язок з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбувся Всеукраїнський етап Міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру"

Інноваційний підхід продемонструвала Ірина Іванівна у роботах для розвитку творчих здібностей учнів на уроках мови, використовуючи малі прозові жанри: портретна і пейзажна замальовки, словесні мурали.

Всі роботи є окремими завершеними мініпроєктами, які спрямовані зробити навчальний процес сучасним, цікавим, креативним.

 

Проєкт

 

Проєкт

 

Проєкт

 

Проєкт     Проєкт



Схожі матеріали:
👁 771
Категорія: Шкільний екран
Теги: українська мова, Література, Слободо-Петрівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ