Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.04.2021

Засідання постійних депутатських комісій (9 квітня 2021 року)


На спільному засіданні узгодили порядок денний 7 сесії


В рамках підготовки до проведення пленарного засідання 7 сесії Гребінківської міської ради 8 скликання, відбулися засідання постійних депутатських комісій.


Засідання постійних депутатських комісій

 

7 квітня постійні комісії з питань містобудування, планування територій, будівництва, архітектури, земельних відносин, природокористування та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, зв’язку та сфери послуг погодили порядок денний 7 сесії та розглянули проекти рішень, що виносяться на розгляд сесії. Зокрема рекомендовано до затвердження на сесії рішення «Про затвердження Статутів комунальних підприємств сільських населених пунктів громади» та «Про передачу об’єктів інфраструктури у господарське відання комунальному підприємству «Олексіївське», а також 124 проекти рішень із земельних питань.

Засідання постійних депутатських комісій
 

8 квітня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та підприємництва; з питань соціального захисту, охорони здоров’я, молоді, фізичної культури та спорту, освіти, культури; з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та ЗМІ і виконавчого комітету.
 
Засідання постійних депутатських комісій
 

На спільному засіданні узгодили порядок денний 7 сесії та одноголосно вирішили рекомендувати до затвердження на сесії, розглянуті проекти рішень.

 
Засідання постійних депутатських комісій


Схожі матеріали:
👁 565
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: засідання, депутатські комісій




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ