Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.08.2022

Збройні сили України розпочали наступальні дії на півдні України, окупанти відступають


ЗСУ розпочали наступальні дії на багатьох напрямках півдня


речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк
 
Збройні сили України розпочали наступальні дії на багатьох напрямках півдня. Українські захисники прорвали перший рубіж оборони росіян.

“Ми розпочали наступальні дії на багатьох напрямках у нашій зоні відповідальності, і ці дії наразі тривають. Деталі військової операції не розкриваються. Можемо підтвердити, що перший рубіж оборони ми прорвали”, – сказала речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

У захопленому Бериславі Херсонської області, за даними спікера Одеської ОВА Сергія Братчука, горить машинний завод, а керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк підтвердила інформацію щодо невдач рашистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курортний сезон у Криму - росіяни повідомляють про роботу ППО поблизу чотирьох міст
 
"У Херсонській області "109-й полк" так званої "днр" та російські десантники відійшли від своїх позицій, заявили в ОУВ "Каховка". Це також підтвердила Суспільному керівниця пресцентру Сил оборони півдня Гуменюк", – повідомило згодом Суспільне у Telegram.

Також речник Одеської ОВА з посиланням на інформацію ОУВ "Каховка" зазначив, що "на Херсонщині ЗСУ знищили практично всі великі мости – Антонівські залізничний та автомобільний і Новокаховський. Залишилися лише пішохідні переходи. Російська армія виявилася відрізаною від постачання озброєння та особового складу з території Криму".

Схожі матеріали:
👁 417
Категорія: Актуально
Теги: Південь, зсу, Херсон та Херсонська область, війна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ