Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.09.2013

Зростання гривневих депозитів сприяє розвитку української економіки - Міхаель Ламла


Якщо гроші утримуються всередині країни, вони можуть піти на інвестиційні цілі


Зростання гривневих депозитів сприяє розвитку української економіки - Міхаель Ламла

Спад попиту на  іноземну валюту та зростання гривневих депозитів є ознакою того, що українці інвестують у розвиток своєї держави. Про це в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ заявив економіст швейцарського інституту економіки Міхаель Ламла.

За його словами,  така статистика  є хорошим знаком для України, адже якщо громадяни надають перевагу національній валюті, це  означає, що вони впевнені в її стабільності.

«Ситуацію на валютному ринку визначає  співвідношення попиту та пропозиції. Високий попит на грошову одиницю країни означає, що люди хочуть інвестувати в  цю країну, і якщо вони це роблять, економіка цієї країни лишається у виграші. В даному випадку, попит на гривню означатиме розвиток для української економіки», - зазначив  Ламла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через закриття цукрозаводу бюджет Червонозаводського утратить понад мільйон гривень

В коментарі журналістам БТБ швейцарський експерт зазначив: «Якщо гроші утримуються всередині країни, вони можуть піти на інвестиційні цілі. Це стимулює економічне зростання  країни. Тож це точно хороший знак».

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 951
Категорія: Актуально
Теги: гроші, БТБ, грвна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ