Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.06.2022

ЗСУ поступово звільняють Херсонську область — Зеленський


Також українські захисники посилюють захист на Луганщині


Також українські захисники посилюють захист на Луганщині

Українські захисники посилюють захист у Луганській області та поступово звільняє Херсонську. Про це президент Володимир Зеленський розповів у вечірньому зверненні.
 
"Ситуація на передовій без суттєвих змін. За допомогою тактичних рухів українська армія посилює захист в Луганській області. Там дійсно зараз найжорсткіше. Окупанти дуже серйозно тиснуть. Тиснуть і на Донецькому напрямку, на Харківщині”, - повідомив президент.

Зеленський наголосив, що жорстокі і цинічні артилерійські обстріли РФ нічого не дадуть окупантам, але російська армія глуха до будь-якої раціональності. Окупанти просто руйнують та вбивають і показують таким чином командуванню, що нібито не стоять на місці.
 
"На півдні захищаємо нашу Миколаївщину, наше Запоріжжя, поступово звільняємо Херсонщину", - додав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой СРСР Михайло Кирпонос у топоніміці громад Полтавщини: чи є сенс перейменовувати вулиці?

За словами керівниці прес-центру сил охорони і оборони ОК "Південь" Наталія Гуменюк, збройні сили України просуваються в Херсонській області, попри потужну оборону військ РФ. Окупанти витратили значні сили на облаштування другого та третього рубежів оборони на тимчасово окупованих територіях області, однак вони вимушені користуватися запасними, оскільки навіть з них українські захисники їх витісняють.

Схожі матеріали:
👁 296
Категорія: Актуально
Теги: війна, Зеленський, україна, Херсонська область, зсу




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ