Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.03.2022

ЗСУ збили новий вертоліт РФ за 16 млн доларів


Закарпатська бригада знищила російський бойовий гелікоптер, який є найновішою одиницею бойової авіації


Ка-52 "Алігатор"

Збройні сили України знищили бойовий вертоліт росіян Ка-52 ("Алігатор"), вартість якої становить понад 16 млн. доларів США. Про це йдеться у повідомленні 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади – Закарпатський легіон у Facebook сьогодні, 20 березня.

Закарпатська бригада знищила російський бойовий гелікоптер, який є найновішою одиницею бойової авіації. Його вартість оцінюється у понад 16 млн доларів.

"У зоні бойових дій 128 окрема гірничо-штурмова Закарпатська бригада знищила бойовий вертоліт росіян Ка-52 (Алігатор). Боєць зенітно-ракетного підрозділу бригади зробив постріл з ПЗРК по вертольоті Ракета потрапила у вертоліт, пошкоджений Ка-52 обрушився на землю, його екіпаж загинув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту Росії

"Алігатор" з військової номенклатури вважається командирською машиною авіації РФ. Це найновіша одиниця російської бойової авіації, що випускається з 2008 року, має на озброєнні гарматну установку з лазерною системою наведення, протитанковий ракетний комплекс, авіабомби та іншу зброю. Вартість Ка-52 - понад 16 мільйонів доларів США", - сказано у заяві бригади.

Схожі матеріали:
👁 338
Категорія: Актуально
Теги: Ка-52, Алігатор, Гелікоптер, авіація, Збройні Сили України




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ