Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.05.2022

ЗСУ знищили командира десантно-штурмового батальйону армії РФ


До vip-шанувальників творчості Кобзона доєднався командир десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковник О. Досягаєв


підполковник Олександр Досягаєв

Збройні сили України ліквідували російського командира десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковника Олександра Досягаєва.

Про це повідомляє управління стратегічних комунікацій Збройних сил України.

“До vip-шанувальників творчості Кобзона доєднався командир десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковник Олександр Досягаєв”, – йдеться у дописі.

У Страткомі ЗСУ зазначили, що Досягаєв став найкращим у номінації “Крилата піхота” на фестивалі “Армія Росії-2021″, але «при зустрічі з українськими воїнами йому це не допомогло”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напарник 63-річного генерала Канамата Боташова "полетів у пекло": показали нову партію "вантажу 200"

Нагадаємо, станом на ранок 28 травня росія втратила у війні проти України 30 тисяч своїх солдатів, із них 250 — за останню добу. Але й ці дані не остаточні: через активні бойові дії підрахунок ускладнений. Найбільші втрати противника минулої доби спостерігалися на Авдіївському та Криворізькому напрямках.

Схожі матеріали:
👁 508
Категорія: Актуально
Теги: ліквідація, зсу, підполковник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ