Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Взаємодопомога » Питання-відповіді » Подарок на День Рожденья
Подарок на День Рожденья
strigkoss
Константин Стрижак
Дата: Четвер, 23.02.2017, 17:27 | Сообщение # 1


Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Доброго всем дня. Неожиданно пришло осознание, что у моей девушки скоро день рожденья, а ведь только 14-е прошло. Отсюда впопыхах начал перебирать варианты. Пока на примете только книжка или флакон духов .

Но так как у меня специфический вкус, то духи выбрать сложно. Покупать вместе не хочу. Как по мне оба варианта не очень. Буду признателен если предложите что-то по лучше. Спасибо большое.
 
Гость
Дата: Четвер, 23.02.2017, 22:18 | Сообщение # 2


Группа: Гости





Привіт друже! Я так зрозумів, що на 14 лютого ти з книгою "Дума про Ковпака" пролетів із своїм дівчисько???!!!  Тож послухай декілька порад не халяву і будь розумнішим на слідуючий раз.

Якщо твоїй дівчинці 12-13 років можна розглянути варіанти: фоторамка, м’яка іграшка, шоколадний презент, або що-небудь відповідне її інтересам. Наприклад, якщо вона захоплюється малюванням, можна знайти для неї хороші пензлика або красиву палітру.

Подарунок дівчині  на 14-16 років:  купи великого плюшевого ведмедика і цукерки, оригінально оформлені у вигляді букета квітів. Напевно у неї вже є велика кількість фенечек, браслетиків і сережок. Ще одна прикраса ніколи не завадить.

Що можна подарувати дівчині 17-18 років недороге?

Ювелірні прикраси завжди сприймалися слабкою половиною на ура. Гарне намисто з натурального каменю, витончені сережки, браслети — вибір великий, залишається тільки визначити переваги твоєї принцеси.

Подарунок для коханої на день народження в 19-22

Молода гарна дівчина в 19 років ще не думає про сім’ю та кар’єру. Вона весела, легка і мислить тільки про навчання і побаченнях з тобою. Підкреслити легкість і легковажність цього віку можна, вручивши в якості подарунка на день народження, набор з натурального мила, гель для душу з ефірними маслами і крему для тіла відмінно сприймуться будь-якою дівчиною в 20 років. Красива статуетка, фоторамка на стіну, стильна прикраса до її кімнати — такі дрібниці можуть порадувати в 21 рік. Поступово дорослішаючи, дівчата стають практичніше. У 22 роки твоєї обраниці може знадобитися флешка, фотоапарат, телефон або інше технічне обладнання. І, зрозуміло, ніхто не відміняв коштовностей.

Що дарувати на день народження в 25 років?

В 23,24,25 років дівчина захоплена собою, багато часу проводить з подругами і на вечірках. Вона любить красиво одягатися і доглядати за собою. Подаруй їй сертифікат на відвідування фітнес-центру або салону краси.

Що дарують дівчатам в 26-30?

Багато красунь до цього часу обзаводяться сім’єю. З’являються інші турботи і клопоти. У подарунок на день народження дівчина в 26, 27 років може побажати найрізноманітніші подарунки від декору своєї квартири (статуетки, картини, фоторамки, вазочки) до виключно особистих деталей одягу (нижня білизна, сорочки, халати). Тільки не думай дарувати їй гроші, мовляв, «сама вибереш». Таку пропозицію напевно образить її, і вже точно зіпсує свято.

Топ 10 кращих ідей

  • Найбільш ідеальний подарунок дівчині — той який вона хоче

  • Кільце — (найкращий подарунок для коханої дівчини, який вона завжди гідно оцінить, єдине нагадування кільце повинно бути золотим, адже золото — метал любові і багатства, а срібло — дружба)

  • Ланцюжок або сережки

  • Плюшеві іграшки (тут перше місце займає ведмежа, 2-е зайчик, 3-е сердечко)

  • Еротична спідня білизна — багато дівчат так само люблять секс як і ми, тільки цього не завжди показують

  • Домашня тварина — кошеня, папуга, собачка (для дівчат які часто перебувають вдома і чекають своїх хлопців, чоловіків)

  • Елітні парфуми — дорогі парфуми таких виробників (Dior, Versace, Chanel, Gucci Guilty, Nina Ricci, COCO) тільки потрібно знати смак коханої дівчини

  • Романтична подорож до Парижа — пояснювати чому думаю не варто:-)
 
Гость
Дата: П`ятниця, 03.03.2017, 17:11 | Сообщение # 3


Группа: Гости





Подарите украшения, для девушки это всегда уместно. Я своей сестре дарил сережки  из серебра.
 
liuma1206
людмила петрова
Дата: П`ятниця, 26.01.2018, 11:53 | Сообщение # 4


Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Статус: Offline
Можно и золотые такие еще круче будут
 
Гість
Дата: Четвер, 19.11.2020, 20:38 | Сообщение # 5


Группа: Гости





Подаруйте гарний вірш
 
Коллобок
Дата: Четвер, 19.11.2020, 21:27 | Сообщение # 6


Группа: Гости





Гарний варіант з шоколадом і квітами. Можна ще такі квіти, які довго не в'януть. У горщику, наприклад. Але щоб красиві.
 
Гість
Дата: Четвер, 26.11.2020, 01:38 | Сообщение # 7


Группа: Гости





Дівчата люблять коли їх дивують. Порийся в бабусиних скриньках: раптом там завалялася брошка або кулон. Така штучка - прекрасний спосіб показати дівчині свою довіру і прихильність. Ну а якщо родичі нічого, крім банок з огірками не зберігають, полазь по сайтах інтернет-магазинів. Там продаються гарні прикраси.
 
dashik88
dashik88 dashik88
Дата: Субота, 22.05.2021, 00:05 | Сообщение # 8


Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Очень классным подарком будут украшения с драгоценными камнями, можно подобрать камень под знак зодиака, по магическим свойствам). Думаю все женщины любят украшения), а подобранные в тему очень оригинально)
 
Гість
Дата: Середа, 13.12.2023, 21:30 | Сообщение # 9


Группа: Гости





ДН - свято, а свято повинно бути солодким. Якщо ви не знаєте, що подарувати дівчині на день народження - радимо класичний, безпрограшний варіант: печиво, шоколад, тістечка. Найкращий комплімент, який запам'ятається надовго!
 
Гребінківський форум » Взаємодопомога » Питання-відповіді » Подарок на День Рожденья
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: