Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Взаємодопомога » Вирішення технічних питань » Альтернативні види опалення
Альтернативні види опалення
valet
Дата: Вівторок, 08.12.2015, 17:16 | Сообщение # 1


Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Статус: Offline
В наш час подорожчання газу і електрики назріває питання про використання альтернативних видів опалення. От і в силу цього хочеться поцікавитись думками з цього приводу, хто чим користується і де це купуєте.
Для початку знайшов один інтернет магазин де пропонують теплові гармати вперше про таке чую але думаю що річ непогана...


Не красота вызывает любовь, а любовь заставляет нас видеть красоту.

Сообщение отредактировал valet - Вівторок, 08.12.2015, 17:32
 
Гость
Дата: Четвер, 08.09.2016, 14:27 | Сообщение # 2


Группа: Гости





Теплові гармати являють собою універсальне пристрій, призначений для обігріву будь-яких приміщень. При цьомукомпактні теплові гармати служать прекрасним засобом обігріву невеликих неопалюваних приміщень. Дані пристрої виробляють точкову подачу теплого повітря. У кімнатах, офісах, кафе та магазинах теплові гармати можуть служити джерелом додаткового тепла. Часто їх можна зустріти в гаражах, В неопалюваних ангарах і на складах.

Теплові гармати виступають гарною альтернативою звичним маслянимобігрівачам і конвекторам, Які не можуть обігріти приміщення великої площі. Теплові гармати як більш потужне, компактне і недорогий пристрій, добре справляються з таким завданням, чим і заслужили, як показують відгуки, велику любов і повагу споживачів. При цьому, якщо хтось із користувачів вирішує купити теплову гармату в магазині, то існують умільці, вирішальні створювати дані пристрої своїми руками. Крім того, оренда та ремонт такої технікикористується на ринку сьогодні великим попитом.
 
Гребінківський форум » Взаємодопомога » Вирішення технічних питань » Альтернативні види опалення
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: