Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Життя Гребінки » Підтримаємо наших солдатів (Підтримаємо наших солдатів)
Підтримаємо наших солдатів
Гость
Дата: Понеділок, 06.10.2014, 20:53 | Сообщение # 1


Группа: Гости





З самого початку війни на південному сході нашої держави країна не знає спокою. І як ви бачите, в цій операції беруть участь не тільки військові, але й всі, у кого болить душа за долю країни.

Громади нашого району долучились до всенародної акції “Допоможи фронту”.

Протягом трьох місяців ми за допомогою мешканців нашого району зібрали і відправили у військові частини більше 20 тонн гуманітарного вантажу, було зібрано 8,5 тис. грн., які витрачені на закупівлю необхідних нашим солдатам речей: палатки, спальні мішки, гумові чоботи, цигарки і таке інше. Цей вантаж ми відправляли солдатам і за допомогою інших волонтерів, і новою поштою, і до нас приїжджали бійці Національної гвардії, які особисто забирали цей вантаж. Все, що необхідно, отримували і наші гребінківські солдати, які сьогодні боронять нашу країну. Один з них завітав до нас. Це Едуард Читадзе, який служить у 93-й механізованій бригаді. Це дуже смілива і вельми патріотична людина. Я особисто їздила на місцедислокаціїцієїбригади, привозила близько 3 тонн продуктів для її бійців.

Ми дуже вдячні вам, дорогі гребінківці, добрі люди, за те, що ви протягом трьох місяців підтримували українських бійців. Вдячні вам і воїни, які отримали вашу допомогу. Ми одержали подяку за вагомий внесок та активну співпрацю в питаннях забезпечення підрозділів 80-ї окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ Збройних Сил України в місцях проведення АТО. Незабаром одержать подяки ті, кому вони адресовані.

Потреба в допомозі нашим воїнам залишається актуальною, тому акція по збору продуктів харчування, предметів особистої гігієни та теплих речей продовжується.

Закликаємо всіх громадян, хто має змогу, долучатися до підтримки захисників нашої Батьківщини.

Пункт прийому - приймальна народного депутата України Тараса Кутового в приміщенні Будинку культури.

Працюємо з 8.00 до 17.00 щодня, крім суботи.
 
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Життя Гребінки » Підтримаємо наших солдатів (Підтримаємо наших солдатів)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: