Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.05.2011

Про те, як в Гребінківському районі «піклувались» за населення



Про те, як в Гребінківському районі «піклувались» за населення

Майже на 200 тисяч гривень фінансових порушень було виявлено ревізорами КРВ в Гребінківському районі Полтавської області, під час проведення ревізії фінансово-господарської діяльності за період з 01.03.2009 року по 01.01.2011 року та використання коштів субвенції з державного бюджету, місцевим бюджетом, на надання пільг та житлових субсидій населенню для оплати спожитої за електроенергії, природного газу, тепла та водопостачання, квартирну плату, вивезення побутового сміття та рідких нечистот, які надавались у 2009, 2010 роках Управлінням праці та соціального захисту населення Гребінківської РДА (далі Управління праці).

В межах своїх повноважень, Управління праці забезпечує реалізацію державної політики у сфері соціально-трудових відносин, оплати, охорони та умов праці, безпечної життєдіяльності та зайнятості населення, пенсійного забезпечення, соціального обслуговування та соціального захисту населення, у т. ч. громадян, які потребують допомоги і соціальної підтримки з боку держави – інвалідів.

Недивлячись на те, що вищезазначена установа повністю фінансується з державного бюджету, майже 100 тис гривень, керівництвом Управління праці, було використано на проведення капітального ремонту свого адміністративного будинку, замість запланованого та затвердженого кошторисом видатків місцевої громади на 2009 рік, капітального ремонту приміщення «Територіального центру виділення соціальної допомоги на дому».

Майже на 57 тис гривень, виявлено фінансових порушень, внаслідок використання основних засобів та ТМЦ на цілі, які не пов"язані з виконанням функцій Територіального центру УПСЗН Гребінківської РДА.


Так ревізією необоротних активів та матеріальних цінностей встановлено, що Територіальним центром, за виділені кошти місцевою громадою для підтримки незахищеного населення та інвалідів району, були придбані меблі, на загальну суму 48,4 тис гривень, які фактично використовуються для потреб вищезазначеного Управління праці.

Під час ревізії встановлені факти використання Управлінням праці службового автомобіля, який рахується на балансі Територіального центру, внаслідок чого, Управлінням праці використано, а Територіальним центром списано, бензину в кількості 1207 літрів на загальну суму 8,41 тис. гривеь.

Інші порушення фінансової дисципліни були виявлені в загальній сумі 17 тис гривень.

Всі фінансові порушення відшкодовано в повному обсязі.

За результатами проведеної ревізії на посадових осіб складено два протоколи про адміністративне правопорушення за ст.164-2 КУпАП.

На начальника Управління праці та соціального захисту населення Гребінківської РДА, за порушення бюджетного законодавства, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.164-12 КУпАП.

За нецільове використання бюджетних коштів, до Управління праці та соціального захисту населення Гребінківської РДА, застосовано фінансову санкцію, а саме зменшено бюджетних призначень на суму 103 тис ггривень.

Про результати ревізії проінформовано Гребінківську районну державну адміністрацію, районну раду та Гребінківську прокуратуру.

 Прес-служба
КРУ в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1312
Категорія: Новини Гребінки
Теги: фінансове порушення, Гребінківська РДА, Державний бюджет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ