Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.02.2012

Подарунок чоловікові на день Валентина потрібний "атмосферний" і дуже особистий



Подарунок чоловікові на день Валентина потрібний "атмосферний" і дуже особистий

Кожна історія кохання унікальна і неповторювана, її можна порівняти хіба що з появою людини на світ. Народження кохання - це справжнє таїнство, непіддатливе поясненню.

День святого Валентина особливе свято

Напевно, завдяки цьому чаклунству закоханості і прижився у нас День Святого Валентина. Свято це не споконвічно слов'янське, відмічаємо ми його порівняно недавно, але воно вже встигло знайти своїх прихильників і шанувальників, яких з кожним роком стає все більше. І саме цього дня хочеться подарувати своєму коханому дуже дорогий подарунок.

Дорогою не за ціною, а за значимістю і душевною теплотою. Простір для фантазії у виборі подарунка величезний, це в далекому 17 столітті в Англії було прийнято дарувати один одному цього дня рукавички, цукерки і кільця.

Сьогодні ж єдине побажання - щоб подарунок був у формі серця, адже лише воно одно по-справжньому гострозоре. Хоча навіть форма не так вже важлива: особливість подарунка до дня Святого Валентина в тому, що це - подарунок-визнання.

Можливо, треба крикнути на увесь Всесвіт про свою любов і ніжність до свого єдиного (так, до речі, поступають в Японії: там існує традиція в це свято проводити конкурс на найгучніше освідчення в коханні). Але, можливо, справа зовсім не в гучності, а в інтимності свята. Вважається, що дуже багато чоловіків погано запам'ятовують дати і важливі події, що частенько є приводом для сварок і образ. Це жінки сильні в дрібницях, а чоловіки мислять масштабно.

Можливо, ваш коханий і забуде привітати вас із стоденним ювілеєм вашого знайомства, але він прекрасно пам'ятає атмосферу вашого першого побачення, запах волосся коханої і усвідомлення того, що саме з цією жінкою він хоче пройти свій шлях.

Вузлик на пам'ять

Ось і подарунок чоловікові на день Валентина потрібний "атмосферний" і дуже особистий:
- прогулянка по улюблених місцях з маленькими сюрпризами, заготовленими заздалегідь;
- диск з "тією самою" музичною композицією, яка стала вашим першим танцем;
- улюблена спільна фотографія, надрукована на кухлі або футболці;
- цікаво оформлений фотоальбом, наприклад, з дитячих і юнацьких фотографій обох: на одній сторіночці він в дитячому саду, а на сусідній - вона.
Прекрасним подарунком може стати поздоровлення на радіо або записане на магнітофон (диктофон, мобільний телефон). Одним словом, щось, що зв'язує обох, нагадує про зустріч і почуття, що зародилося. І не варто боятися сентиментальності: в таких подарунках її немає, а є "вузлик на пам'ять", та золота піщинка, яка зберігається в душі на все життя.

Подарунок, що зберігає тепло ваших рук

Вважається, що чоловіки не люблять дрібнички. Насправді це не так. Під рицарськими обладунками ховаються ніжні і витончено чутливі серця, яким припадуть до душі дрібниці, з любов'ю зроблені їх обраницями. Умільцям придумати подарунок для цього дня дуже просто:
- зв'язаний шарф (а чи знаєте ви, що по старовинному звичаю дарувати шарф - це означає " прив'язати" до себе коханого);
- теплий светр (прояв турботи про дорогу для вас людину);
- самостійно зроблений торт (дуже часто чоловіки - великі ласуни);
- цукеркове дерево у формі серця, а на кожному фантику - хвалебні слова найчудовішому чоловікові на світі.
А ще можна розписати власноручно кухоль, зшити брелок на автомобільне дзеркало, зварити мило-сердечко. Не умієте нічого робити своїми руками? Ось і чудовий привід навчитися! Люблячий чоловік неодмінно оцінить це.

Цікаві ідеї до дня св. Валентина

Сьогодні до дня Валентина можна придумати багато оригінальних подарунків. Знання інтересів вашого коханого крапелька фантазії - і цікавий сюрприз готовий:
- катання на ковзанах;
- урок скелелазіння або ходьби на джамперах;
- сертифікат на стрибок з парашутом;
- катання на сноуборді або гірських лижах (зрозуміло, разом з вами).
Можна придумати ще стільки незвичайного, що досить на добрий десяток свят!

Ну а якщо ви доки не знайшли свою другу половину, не засмучуйтеся! Цілком можливо, що це станеться в новому році ( адже не забули загадати під бій курантів найзаповітніше бажання?!)

За матеріалами: "Дамкский Дом"


Схожі матеріали:
👁 2195
Категорія: Культура
Теги: свято, день закоханих, валентинів день, День Святого Валентина, Подарунок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ