Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.11.2012

Гребінчанка яка бере участь у «Голос. Діти», розповіла свою історію


14-річна Валерія Коваленко з Гребінки стала учасницею телешоу каналу 1+1 «Голос. Діти»


Полтавка, яка бере участь у «Голос. Діти», розповіла свою історію

Скромна дівчина намагались приховати таку подію від однокласників, та новина швидко облетіла невеличке місто. Але поки Лєру не покажуть в ефірі, вона змушена уникати від багатьох запитань її однолітків.

Лєра Коваленко навчається у 9 класі Гребінківської школи №4. Займається вокалом, який поєднує з грою на бандурі. Спробувати свої сили у дитячому телешоу запропонувала її викладач з вокалу.

– Ми давно  слідкували за проектами «Голос країни», — розповідає Валерія, — а коли моя вчителька почула, що буде  «Голос. Діти», запропонувала мені спробувати свої сили. Я скептично на це подивилась, але подумавши, вирішила – що буде, те й буде, спробую. Подала заявку, і все вийшло.

З появою конкурсу дівчина почала наполегливіше займатись вокалом. Окрім того, вона  уже 3-й рік опановує гру на бандурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині юні журналісти Тарасівської школи демонстрували власні медіапродукти

– Мені подобається грати на бандурі, бо я можу поєднувати спів та гру.  Зачаровує звук цього інструменту, бо він рідний для моєї душі, адже моя мама теж грала на бандурі. І якщо я в майбутньому вступатиму в який-небудь музичний навчальний заклад, цей досвід стане мені в пригоді.

Приховати новину про участь у відомому телешоу в райцентрі не вдалось

– Всі однокласники, дізнавшись про мою участь в проекті, були шоковані. Адже спочатку ніхто про це не знав, та коли до когось одного новина таки «долетіла», як тут уже і вся Гребінка заговорила про мене, — сміючись, продовжує дівчина. — Усі почали розпитувати: як все було, чи я хвилювалась? Але розкрити всі деталі  для них я поки що не можу (контракт не дозволяє, — автор). Учителі ж з розумінням ставляться до моєї участі у телешоу, теж цікавляться всім, розпитують.

14-річна жителька Гребінки брала участь у багатьох творчих  конкурсах, від районних до міжнародних, де займала призові місця. На перші кастинги дівчина  їздила з татом та викладачем вокалу, та згодом її група підтримки зросла  – уболівати за дівчину поїхали й близькі родичі.




Лєрі подобається співати і акомпанувати собі на бандурі


Перебуваючи на проекті, Валерії Коваленко вдалось побачити та поспілкуватись з багатьма відомими персонами, але найбільше вражень у неї викликав продюсер Костянтин Меладзе.

— Мені пощастило побачити багатьох знаменитостей, а раніше про це навіть не мріяла. Це Андрій Доманський, Іларія, Олег, Скрипка Світлана Лобода, Тіна Кароль, Катя Осадча та Таша Круз. Та найбільше я спілкувалась з Костянтином Меладзе, бо він продюсер. Раніше я вважала, що він «крутий», та при спілкуванні зрозуміла – він звичайна людина, така як і ми всі. Йому притаманна своя простота. Тому я для себе взяла на мету, теж не зазнаватись, бо сама не люблю занадто впевнених в собі людей, які вважають, що вони найкращі.

Найбільше емоцій та переживань викликали сліпі прослуховування

– Для мене участь у шоу була суцільним переживанням. Та найстрашнішими, мабуть, виявились сліпі прослуховування. Коли до тебе повернуті лише три спинки крісла, а суддів ти не бачиш, ні їхніх рухів, ні жестів, було дуже страшно.





Лєра Коваленко запевняє, що участь у такому шоу – для неї значний крок у майбутнє і неабиякий досвід, тому результат для неї не такий важливий. Адже по життю вона використовує прислів’я, яке часто повторює її тато – «Чим вище піднімешся, тим більш боляче буде падати».

Яку пісню співала дівчина під час сліпого прослуховування, та як далі розвиватимуться для неї події в телепроекті, можна буде побачити вже цієї неділі, 25 листопада.










on-line.poltava.ua


Схожі матеріали:
👁 2271
Категорія:
Теги: Валерія Коваленко, Бандура, школа №4, Гребінчанка, «Голос. Діти», Гребінка, Лєра




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ