Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.10.2017

9 ДТП на Полтавщині протягом вихідних


За минулі вихідні в Полтавській області зареєстровано ряд дорожньо-транспортних пригод. У деяких із них травмувалися люди


9 ДТП на Полтавщині протягом вихідних1. 7-го жовтня поблизу зупинки “Оптика” у Полтаві легковий автомобіль Volvo травмував 20-річну дівчину-пішохода і втік із місця ДТП. Згодом 19-річний водій сам прийшов до поліції і зізнався у скоєному.

2. 8-го жовтня у Полтаві, по вул. Шолом Алейхема автомобіль Mazda в’їхав у будинок. Потерпілих немає. Попередньо відомо, що 36-річний водій ймовірно перебував у стані алкогольного сп’яніння.

3. 8-го жовтня у Лубенському районі, на автодорозі Київ-Харків, поблизу села Іванці, вдарився у відбійник легковий автомобіль Ford, під кермуванням громадянина Туреччини. Потерпілих немає.

4. 8-го жовтня у Кобеляках водій автомобіля Renault наїхав на 41-річного пішохода і втік з місця ДТП. Травмованого пішохода госпіталізовано із переломом ноги. Втікача поліція виявила та зупинила у Лубенському районі упродовж двох годин.

5. 8-го жовтня у Лохвицькому районі біля села Пестечевське перекинувся легковий автомобіль Chevrolet Niva під керуванням 27-річного водія. Постраждалих немає.

6. 8-го жовтня у Новосанжарському районі, поблизу села Лелюхівка водій вантажного автомобіля DAF не впорався з керуванням та допустив перекидання вантажівки на бік. Постраждалих немає.

7. 8-го жовтня  у Полтаві на нерегульованому пішохідному переході автомобіль ЗАЗ збив велосипедиста. Потерпілого доставлено до медичного закладу з травмою ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині триває гасіння пожежі поверхневих покладів торфу

8. 8-го жовтня у Полтаві, 08.10.2017 року, близько 00:30 на вулиці Небесної Сотні перекинувся мікроавтобус Mercedes Vito. Водій втік з місця ДТП. Транспортний засіб евакуйовано на штрафмайданчик.

9. 9-го жовтня у місті Лохвиця близько опівночі водій автомобіля ВАЗ 21099 в’їхав у дерево. Водія та двох пасажирів доставлено до лікарні.

ДТП Полтавщина


Схожі матеріали:
👁 1431
Категорія: Полтавщина
Теги: Mercedes, Полтавщина, Лохвиця, дтп




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ