Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.08.2020

Чи готові освітні заклади Полтавщини працювати в умовах карантину?


Чи готові освітні заклади Полтавщини працювати в умовах карантину, перевіряють фахівці Держпродспоживслужби Полтавщини


Чи готові освітні заклади Полтавщини працювати в умовах карантину?Фахівці Гребінківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області  взяли участь у 7 комісійних перевірках навчальних закладів Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

З’ясовували, чи готові освітні заклади Гребінківського району  у новому навчальному році, працювати з  дотриманням протиепідемічних вимог Головного державного санітарного лікаря України відповідно до Постанови №42 від 30.07.2020р.   

Фахівці Держпродспоживслужби відвідали Слободо-Петрівську ЗОШ 1-3 ст., ЗДО «Струмочок» с. Слободо-Петрівка, Філії Марянівська ЗОШ 1-2 ст. ім. Є. Гребінки, ЗДО «Чебурашка» с. Мар’янівка, центр дитячої та юнацької творчості, станцію юних техніків, ДЮСШ м. Гребінка.

На даний час ще тривають ремонтні роботи на харчоблоці Слободо-Петрівської ЗОШ 1-3 ст. З працівниками перевірених об’єктів проведено роз’яснювальну роботу, розповсюджені пам’ятки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавські аферисти «здавали» в Одесі неіснуючі елітні апартаменти біля моря



Освітні заклади Полтавщини


Освітні заклади Полтавщини
 

У кожному закладі проведена роз’яснювальна робота стосовно виконання постанови Головного санітарного лікаря України № 42 від 30.07.2020 року.

Отож, згідно постанови важливо дотримуватися таких правил:
  • Заходити в будівлю та пересуватися приміщеннями навчального закладу у масці або респіраторі, під час уроків їх можна не використовувати.

  • Не допускати на робоче місце працівників із ознаками гострого респіраторного захворювання або підвищеною температурою тіла понад 37,2 °С. Учням же вимірювати температуру не обов’язково.

  • Забезпечити усіх працівників закладу засобами індивідуального захисту із розрахунку: 1 захисна маска на 3 години роботи.

  • Розробити маршрути руху для учнів та скласти графік, за яким вони заходитимуть в заклад освіти.

  • Проводити роз’яснювальну роботу з персоналом та учнями щодо індивідуальних заходів профілактики та симптомів коронавірусної хвороби.

  • Перед заняттями опитувати учнів щодо самопочуття та обстежувати на ознаки респіраторних захворювань.

  • Обмежити пересування здобувачів освіти кабінетами, зокрема, проводити навчання в одному і тому ж приміщенні.

  • Передбачити у навчальному розкладі можливість визначення різного часу початку та закінчення занять (перерв) для різних класів та груп.

  • Провітрювати приміщення після кожного заняття, щонайменше 10 хвилин.
  •  
  • За можливості забезпечити навчання на свіжому повітрі.
  •  
  • Забезпечити вбиральні антисептичними засобами. Поставити їх при вході в приміщення.
  •  
  • Забезпечити відстань між столами не менше ніж 1,5 метра та розміщення за столом не більше 4-х осіб під час харчування. Шведський стіл і самообслуговування забороняються.


Освітні заклади Полтавщини


Освітні заклади Полтавщини


Освітні заклади Полтавщини


Схожі матеріали:
👁 5470
Категорія: Освіта
Теги: Полтавщина, освітні заклади, Карантин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ