Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.12.2014

Чого гребінчанам чекати від року дерев’яної Кози?


Наступним 2015 роком буде правити Коза, яка принесе глобальні зміни у кожну із сфер людського життя


Наступним 2015 роком буде правити Коза, яка принесе глобальні зміни у кожну із сфер людського життя.

Наступний рік синьої дерев’яної Кози принесе людству позитивні зміни. Для кожного, хто бажає внести у своє життя новизну або кардинально все поміняти, Коза принесе безліч можливостей.

Небесні світила обіцяють, що 2015 рік буде новою сторінкою в житті для тих, хто відкритий до всього нового і готовий розвиватися.

Астрологи кажуть, що цей рік буде гарною нагодою, щоб спробувати щось нове – екстремальний спорт, навчально-освітні програми або екзотичну кухню. Важливо лише одне: не боятися відкривати світ навколо себе.

 Овен У наступному році астрологи Овнам радять з обережністю ставитися до своєї кар’єри і соціального статусу. У представників даного знаку буде достатньо можливостей привнести в своє життя необхідні зміни.

Успіх супроводжуватиме Овнів до серпня. Крім того, їм може пощастити у коханні. Овни можуть закохатися і за допомогою цього домогтися успіху. Отже у любовних справах відкриються широкі перспективи. У 2015 році Овни будуть схильні до відпочинку, задоволень, отримання насолоди від життя, тому будуть вести себе ще веселіше, грайливіше і романтичніше. Небесні світила передрікають, що представникам цього знаку вистачить мужності, щоб бути самими собою.

Крім того, Овни можуть очікувати поліпшення умов праці та робочої атмосфери. У випадку, якщо представники цього знаку були не зовсім задоволені своєю роботою, то в останні місяці 2015 року у них з’явиться можливість переглянути свою позицію: робота вже не буде здаватися такою поганою, як раніше адже відкриються нові позитивні сторони.

 Телець 2015 рік стане для Тельців переломним періодом, який звільнить від минулого і відкриє двері в майбутнє. Астрологи кажуть про різкі зміни в кар’єрі Тельців – деякі навіть зважаться на освоєння нової професії.  Самотнім Тельцям варто звернути особливу увагу на своє дружнє коло спілкування, де, швидше за все, їх чекає доля. Зазначимо, що відносини, зав’язані в 2015 році, для Тельців можуть бути особливо романтичними.

Однак зірки застерігають Тельців від оформлення кредитів, боргів та інших особистих операцій з чужими грошима.

У професійному житті Тельців багато залежатиме від того, наскільки швидко вони зможуть реагувати на мінливу ситуацію на роботі. Зірки говорять, що хтось опуститься на кілька щаблів нижче по кар’єрних сходах. Тельцям, які працюють у великих компаніях, влітку варто скористатися допомогою друзів чи сім’ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зустріти Новий рік 2015, щоб він приніс щастя й удачу?

Близнюки Початок 2015 року стане для Близнюків періодом розумової та інтелектуальної експансивності. Представникам цього знаку буде властиво мислити позитивно, а навколишній світ подарує безліч можливостей відкрити щось нове.

Близнюки зможуть познайомитися з новими людьми і завести нових друзів. Небесні світила пророкують, що всі їхні ідеї будуть позитивно сприйняті оточуючими.

У Близнюків в наступному році можуть значно покращитися відносини з родичами та сусідами.

Щодо подорожей, то у Близнюків буде виникати більше можливостей, ніж зазвичай. Зірки радять Близнюкам приділяти більше уваги своєму тілу і бути особливо обережними зі шкідливими звичками, які можуть дуже погано вплинути на здоров’я.

Зазначимо, що перша половина року Кози може бути сприятливим періодом для покупки автомобіля.

 Рак Життя Раків у 2015 році буде насиченою на різноманітні події.

Астрологи кажуть, що найбільш актуальною буде тема взаємодії роботи та особистого життя, а самотніх Раків чекає пристрасна закоханість, яка може перерости у серйозні стосунки.

Службовий роман зі старшим чоловіком може стати головною подією року в житті самотніх жінок-Раки, які захочуть відчути себе “як за кам’яною стіною” з новим коханим.

Перша половина року стане одним з найбільш вдалих періодів за останні десятиліття у фінансовій сфері. Представників цього знаку оцінять на роботі.

Астрологи не виключають, що роботодавці порадують підвищенням зарплати. Також цілком ймовірний кар’єрний ріст. Однак Ракам не варто розраховувати на швидкий та карколомний успіх.

Астрологи радять крок за кроком вибудовувати свої плани і приділяти достатньо часу вибору та налагодженню контактів з партнерами.

 Лев У 2015 році Левам слід навчитися стримувати свої емоції під час спілкування з людьми, які їх оточують.

Представникам цього знаку варто звернути увагу на можливу боротьбу за владу, ревнощі, інтриги, зради або навіть маніпуляції на роботі.

Астрологи обіцяють, що в питаннях здоров’я у Левів можуть з’явитися деякі проблеми, які будуть пов’язані з їхніми думками.

У рік Кози Левів чекає величезна кількість уваги з боку протилежної статі. Перша половина року – час, сприятливий для зачаття дитини, налагодження відносин з дітьми.

Зірки радять Левам давати дітям більше самостійності і менше дратуватися щодо різних дрібниць. Левам в наступному році потрібно бути більш уважними щодо сплати рахунків і податків.

Зірки попереджають, що робота з Левами буде непростим випробуванням для їхніх оточуючих, оскільки їм буде властиво зайняти домінуючу і владну позицію і відмовлятися від співпраці.

Діва Наступний рік стане для Дів часом духовного переродження, яке буде пов’язане з ніжною закоханістю.

Представники даного знаку на рік дерев’яної Кози переглянуть свої погляди, стануть більш романтичними і чуттєвими.

2015 рік може початися з пристрасною закоханості, яку вони захочуть зберегти в таємниці. Самотні Діви задумаються про шлюб. Ті, хто перебуває в довгих відносинах, побачать з боку коханої людини щиру турботу і тепло.

Деякі Діви вирішать організувати або продовжити сімейний бізнес. Астрологи рекомендують планувати запуск нового бізнесу на липень або осінь. Літо також може принести підвищення в посаді. У цьому допоможуть рекомендації колег, тому важливо підтримувати з ними добрі приятельські стосунки.

На жаль, у 2015 році Діви можуть зустріти труднощі та обмеження пов’язані з їх подорожами, поїздками, транспортом.

 Терези У рік дерев’яної Кози багато Терезів відчують необхідність змінити свою звичайну поведінку і стануть більш щирими і відкритими до навколишнього світу.

Однак їм захочеться “почистити” звичне коло спілкування від зайвих людей.

“Другі половинки” для Терезів відкриються заново. Астрологи кажуть, що несподіванки в особистому житті змусять їх переглянути своє ставлення до сім’ї.

Зірки пророкують, що з січня по березень Терези можуть сподіватися на фінансову допомогу від партнера, вірогідні цінні подарунки. Квітень – найбільш сприятливий час у році для покупок або капіталовкладень.

Осінь і зима пройдуть без сюрпризів у фінансовому плані.

Для Терезів відносини в 2015 році вийдуть на перший план, а кар’єрні прагнення трохи відійдуть у тінь.

У наступному році вони шукатимуть від роботи емоційного задоволення і можливості творчої реалізації, а не високого статусу або хорошого заробітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоденний гороскоп

 Скорпіон Перші шість місяців 2015 року будуть дуже сприятливими для всіх Скорпіонів.

Багато хто зважаться втілити в життя творчі задуми, оригінальні бізнес-проекти. Астрологи рекомендують час з січня до квітня витратити на ретельне планування, завершення всіх справ.

У 2015 році багато Скорпіонів візьмуть на себе роль лідера, а вже у другій половині року у них з’явиться можливість очолити неформальне товариство.

Скорпіони будуть користуватися величезною популярністю у протилежної статі, бо стануть більш романтичними і чуттєвими.

Астрологи кажуть, що в серпні і вересні з’явиться можливість завершити важливі справи, пов’язані з сім’єю і домом, які відкладалися в довгий ящик через неприємні емоцій.

Деякі представники цього знаку порозумітися з батьками, інші – вирішать свої житлові проблеми.

Зірки обіцяють Скорпіонам один з найбільш вдалих років для кар’єрної самореалізації, особливо для тих, хто має власний бізнес.

 Стрільцям пощастить реалізувати свої мрії і здійснити довгоочікувану подорож в далекі країни.

Більшу частину року настрій у представників цього зодіакального знаку буде відмінним і дрібні неприємності не зможуть вплинути на них.

Астрологи радять бути уважнішими на дорозі, причому абсолютно неважливо, пішохід Стрілець або водій.

У 2015 році не багато Стрільців будуть прагнути змінити місце роботи, адже їх влаштовує відносини у своєму рідному колективі і спокійний робочий темп.

Рік Кози буде насиченим для тих, хто шукає кохання. Рік буде багатим на перспективні знайомства з представниками протилежної статі. Астрологи кажуть, що навесні є шанс познайомитися і зав’язати стосунки з дуже забезпеченою людиною.

Людям, народженим під даним зодіакальним знаком, які мають проблеми з ендокринною системою або з шлунком, слід бути уважнішими до свого здоров’я в період з березня по червень.

Козеріг Рік синьої дерев’яної Кози буде наповнений для Козерогів містикою і загадковістю. Козероги зіткнуться з необхідністю стримувати свої почуття та емоції заради близьких людей.

Астрологи радять тримати в руках свою категоричність.

У 2015 році деякі відносини розпадуться, але народжені під цим знаком точно не залишаться без пар. У першій половині року можливий бурхливий роман.

У наступного року зірки застерігають Козерогів від властивої їм іноді скупості. Зараз важливо навчитися ділитися з іншими і це обернеться для представників цього знаку великим позитивом.

Козероги захочуть знайти максимум самостійності в кар’єрі, деякі зацікавляться роботою вдома або купівлею бізнесу, яким можна керувати дистанційно.

Водолій Рік Кози ідеально підходить для всіх починань Водолія.

Починаючи з січня 2015 року жінкам, які народилися під цим знаком, захочеться змінити імідж, хтось займеться удосконаленням своєї фігури за допомого тренажерів, інші сядуть на дієту.

Водолії в рік Кози будуть працювати не на тій посаді, про яку вони мріяли. Однак у березні та квітні будуть відбуватися серйозні зміни на роботі. З колегами складуться непрості відносини.

У перший місяць року особисте життя Водоліїв буде пов’язана з колишніми коханими. Хтось повернеться до колишнього партнера, інші поставлять крапку у відносинах. У лютому зірки радять не починати нових романів.

Астрологи застерігають Водоліїв від самолікування і перевантаження свого організму.

Риби 2015 рік буде для Риб дуже насиченим, особливо це стосується кар’єри та особистого життя.

Представникам цього знаку вдасться “потрапити в течію” і відчути себе в рідній стихії: їх романтичність і творчі здібності будуть оцінені дуже високо.

До початку лютого почуття представників даного знаку будуть дуже мінливі. Риби будуть постійно закохуватися і кожен раз по-справжньому. Така плутанина буде властива, навіть тим, хто перебуватиме у відносинах.

Астрологи рекомендують Рибам застосувати свою інтуїцію і ділову хватку для досягнення найкращого результату. Адже посилена робота над собою буде давати помітні результати.

Рік Кози відкриє нові перспективи – Рибам довірять керувати колективом, а також з’явиться можливість проявити свої таланти. Рік принесе підвищення на роботі і фінанск стабільність.

Джерело: tsn.ua



Схожі матеріали:
👁 1448
Категорія: Суспільство
Теги: близнюки, астрологія, рак, гребінчани, овен, лев, 2015, телець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ