Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.06.2014

Гребінківців просять висловити свою думку про доцільність побудови нової церкви


Висловити свою думку з цього приводу можна на форумі м. Гребінка


На сесії міської ради

За 5 місяців 2014 року бюджет м. Гребінка виконано на 104.4%, планувалося отримати 4245910 грн., виконання становить 4432121 грн., про це доповіла начальник фінансово-господарського відділу, на сесії міської ради, яка відбулася 11 червня 2014 року.

Ці кошти пішли на фінансування органів місцевого самоврядування, дошкільних закладів, позашкільних закладів освіти, благоустрій міста, вуличне освітлення, виконання міської програми розвитку футболу, погашення заборгованості перед комунгоспом, вирішення інших питань.

Депутати прийняли відповідне рішення з цього та інших питань, а саме: про затвердження розпоряджень міського голови, про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури міста, про затвердження проекту рішеня міської ради “Про встановлення місцевих податків і зборів на території міста Гребінки на 2015 рік, про розгляд звернень громадян, підприємств, організацій, установ щодо земельних відносин, про внесення змін до програми охорони навколишнього природного середовища, про надання згоди на передачу тимчасової мережі ТК5-ТК31 по пров. Піонерському, 1а, з власності територіальної громади міста Гребінки у спільну власність територіальних громад Полтавської області, про затвердження ставок земельного податку, де не проводилась нормативно-грошова оцінка землі, про затвердження штатного розпису і мережі гуртків БДЮТ та СЮТ.

Подання Управління Кременчуцької єпархії УПЦ про виділення земельної ділянки для будівництва церкви не розглядалося, так як представники громади ще не висловили своєї думки з цього приводу, депутати просять гребінківців висловити свою думку про доцільність побудови церкви на місці сквера, де стоїть обеліск “Воїнам..., які 19 вересня 1943 року звільнили місто від німецько-фашистських загарбників". (Висловити свою думку з цього приводу можна на форумі м. Гребінка).

Також депутати затвердили подання відділу освіти, молоді і спорту РДА про передачу у власність міської громади приміщення колишнього дитсадка “Васильок”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліціонери із Полтавщини просять додаткових автоматів Калашникова на сході

Уже виготовлена проектна документація на його капітальний ремонт. Але потрібні кошти у сумі 5 млн. 200 тис., яких поки що у цьому році держава не виділяє. Сподіваємось, що ремонт почнеться у наступному році. А поки що будуть охоронять, щоб на території був порядок.

Гребінчин край



Схожі матеріали:
👁 1104
Категорія: Суспільство
Теги: Кременчуцька єпархія УПЦ, Гребінка, бюджет, Церква, сквер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ