Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.02.2015

Інформація про роботу спостережної комісії при Гребінківській РДА в 2014 році


В 2014 році 39 осіб, звільнених після відбуття строку покарання, обрали місцем проживання Гребінківський район


Інформація про роботу спостережної комісії при Гребінківській РДА в 2014 роціРобота спостережної комісії при Гребінківській райдержадміністрації в 2014 році була організована і проводилась відповідно до Положення про спостережні комісії, і була направлена на організацію громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів осіб, звільнених від відбування покарання, організацію виховної роботи з особами умовно-достроково звільненими від відбуття покарання та громадського контролю за їх поведінкою протягом невідбутої частини покарання, надання допомоги у їх соціальній адаптації.

З цією метою на засіданнях спостережної комісії, які проводяться не рідше ніж один раз на місяць, розглядалися питання, що належать до її компетенції та були передбачені планом роботи.

На підставі інформації органів і установ виконання покарань спостережною комісією ведеться облік осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання. В 2014 році на обліку спостережної комісії перебувало 24 особи умовно-достроково звільнених від відбування покарання, 12 таких осіб були зняті з обліку по закінченню невідбутої частини покарання.

Протягом минулого року в Гребінківський район прибуло 10 осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання, з якими проводилася виховна робота, здійснювався громадський контроль за їх поведінкою та надавалася допомога у їх соціальній адаптації.

З них, надана допомога в працевлаштуванні 2 особам, 1 особі надана допомога у відновленні паспорта громадянина України, 1 особі надана гуманітарна допомога у вигляді продуктового набору та одягу. На даний час на обліку в спостережній комісії перебуває 12 таких осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські правоохоронці-транспортники "на гарячому" затримали крадія металу

Крім того в 2014 році 39 осіб, звільнених після відбуття строку покарання, обрали місцем проживання Гребінківський район. Протягом 6 місяців після звільнення до спостережної комісії звернулися 2 таких особи, яким надана допомога у їх соціальній адаптації.

Заходи соціального патронажу проводилися стосовно 9 осіб, звільнених від відбування покарання. Звільненим особам, в разі необхідності, забезпечується також надання медичними установами району медичної та медико-санітарної допомоги.

Розроблено та затверджено графік прийому громадян спостережною комісією.

Спостережна комісія при райдержадміністрації була утворена розпорядженням голови РДА від 17 лютого 2012 року №60 відповідно до нині діючого Положення строком на три роки. Представники громадських організацій та окремі громадяни становлять не менше, як половину (5 із 9) складу спостережної комісії.

Про припинення повноважень комісії та формування нового її складу було повідомлено за три місяці до цього з проханням до зацікавлених громадських організації та інших органів, установ та підприємств району надати пропозиції про включення до нового складу спостережної комісії своїх представників.

Про рішення про новий склад спостережної комісії буде проінформовано громадськість через районні засоби масової інформації протягом одного тижня після його прийняття.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1152
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінківський район, РДА, покарання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ