Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.06.2017

Які дороги відремонтують на Гребінківщині до кінця року


На капітальний ремонт проїзної частини вулиці Магістральної (від вул. Миру до вул.Кагамлика) виділено 500 тис. грн..


Які дороги відремонтують на Гребінківщині до кінця рокуПитання ремонту доріг сьогодні в Україні одне з головних, вони потребують і капітального, і поточного ремонту.
Гребінківщина - не виняток.

Наші автомобільні шляхи теж чекають приведення до нормального стану.

Відповідно рішення сесії Полтавської обласної ради від 26.04.2017 року Гребінківському районному бюджету надана субвенція - кошти фонду розвитку територій області в сумі 1 млн. грн..

Ці кошти надано на капітальний ремонт проїзної частини автомобільної дороги Т-24-10, Т-24-09 - Свічківка - Гребінка протяжністю 1,8 км в межах Слободо - Петрівської сільської ради - 500 тис. грн, та на капітальний ремонт проїзної частини вулиці Магістральна в Гребінці (від вул .Миру до вул.. Кагамлика) - 500 тис. грн..

Також на сесії районної ради від 19 травня 2017 року депутати виділили кошти від перевиконання дохідної частини загального фонду районного бюджету на капітальний та поточний ремонт доріг.

Зокрема, 200 тис.грн. на капітальний ремонт дороги Свічківка - Гребінка Слободо -Петрівській сільській раді та 150 тис. грн. на поточний ремонт дороги загального користування Т 17-01 Гребінка - Кулажинці Короваївській сільській раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківські рятувальники провели навчання: ДТП за участі автоцистерни з пропан-бутаном

Також і Слободо -Петрівська, і Короваївська, і Сербинівська сільські ради виділили кошти з сільських бюджетів на ремонт доріг.

Ремонти мають бути виконані у цьому році, і це надасть можливість жителям сіл комфортно добиратися до районного центру в разі необхідності: чи до лікарні, чи за якоюсь довідкою, чи на ринок за покупками.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1447
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: дороги, Гребінка, асфальт, ремонт




Всього коментарів: 1

0
1 ххх   (02.06.2017)
а когда мы комфортно будем добираться в Пирятин(от переезда элеватор и до Куприяновки дороги нет одно направление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ