Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.01.2013

Концерт талановитої співачки Ярослави - землячки, з Гребінківщини


Ведучим концерту був актор Національного академічного театру ім. Франка, Заслужений артист України Анатолій Гнатюк


Концерт талановитої співачки Ярослави - землячки, з Гребінківщини

«Заметіль-хурделиця над землею стелиться», - такими словами характеризується погода у знаменний, містичний день 12.12.12.

Та незважаючи на негоду, що розбушувалася і у Гребінці, і у Києві, гребінківці відчували себе щасливими, адже їхали до столиці на сольний концерт солістки Національної Філармонії України та Ансамблю Збройних Сил, нашої землячки Ярослави.

І хоча дорога була нелегкою, але поїздка успішною. Земляки з Гребінки, Рудки, Овсюків, Куйбишева Оржицького району вітали Ярославу у чудовому залі Центру культури і мистецтв Служби Безпеки України.

Лідія Борисівна Литвиненко вручила співачці подарунок - запашний коровай урожаю 2012 року. Це вже другий сольний концерт нашої землячки, і знову ведучим концерту був актор Національного академічного театру ім. Франка, Заслужений артист України Анатолій Гнатюк.

Своїм іскрометним гумором, веселими жартами, різдвяними колядками він створив теплу, родинну атмосферу свята, без високопарності і офіціозу. Та головне на концерті - це пісня. І у виконанні Ярослави звучала прекрасна українська пісня - весела і сумна, жартівлива і повчальна.

Виконувала співачка і пісні на вірші відомих українських поетів, і на свої власні вірші. Чудовим фоном для виступу Ярослави була сцена, прикрашена трипільськими символами та вишитими українськими рушниками. Супроводжували артистку ансамбль «Дивограй» Національної Філармонії України (художній керівник - лауреат Національного конкурсу Вадим Чорнокондратенко) та баяніст Національної філармонії Іван Чурилов.

Ансамбль «Дивограй» та Іван Чурилов виступали також з сольними номерами. Подарувала глядачам пісню і колега Ярослави із Ансамблю Збройних Сил України, Заслужена артистка естрадного мистецтва України Христина Охітва. Цікавими були дуетм Ярослави з Лауреатом Національних конкурсів Наталкою Ребрик та Заслуженим артистом України Анатолієм Гнатюком.





У залі було багато представників творчої інтелігенції, які прийшли підтримати молоду співачу. І символічно, що вітали її поети, музикант і художник, як різні грані її величності - Творчості.

Отож, вітали Ярославу поет, член Спілки письменників України, Заслужений діяч мистецтв України Микола Луків, співак, поет, перекладач, Заслужений артист України, Заслужений діяч мистецтв України Віктор Женченко, Народний артист України, професор, член-кореспондент Академії мистецтв України, диригент Національної опери України Іван Гамкало, Народний художник України, професор Володимир Колесников.

Повний фотоальбом: Cольний концерт ЯРОСЛАВИ (12 грудня 2012 рік, м. Київ)

Найдорожчими, звичайно ж, для талановитої артистки були вітання, теплі слова рідних: мами Надії Григорівни, сестри Ніни, лауреата всеукраїнських Культурно-поетичних конкурсів, студентки університету ім. Т. Г. Шевченка, чоловіка Григорія Васильовича Руденка, генерал-майора СБУ, доктора юридичних наук.





Ось і закінчився сольний концерт Ярослави, але глядачі з букетами квітів все підходять до артистки, висловлюють щиру вдячність, побажання успіхів на непростому творчому шляху співачки. Тож і ми, земляки Ярослави, вітаємо й з новорічними та різдвяними святами, бажаємо їй успішних виступів, заслуженого визнання її таланту і любові та вдячності глядачів.

Нагадаємо, що Ярослава Василівна Кривошеєва народилася у селі Рудка Гребінківського району на Полтавщині.



















«Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 4712
Категорія: Культура
Теги: Дивограй, пісня, Ярослава, співачка, концерт, Київ, сольний концерт, Рудка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ