Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.03.2016

"Мамина весна": Мотоклуб "Лінкольн" привітав жінок Гребінківщини зі святом 8 березня


Мотоклуб "Лінкольн" і танцювальний колектив "Забава" всі перемоги подарували мамам Гребінки


"Мамина весна": Мотоклуб "Лінкольн" привітав жінок Гребінківщини зі святом 8 березняМотоклуб "Лінкольн" і танцювальний колектив "Забава" всі перемоги подарували мамам Гребінки.

6 березня 2016 року відбувся святковий масовий захід "МАМИНА ВЕСНА", присвячений Міжнародному Жіночому дню 8 березня.

Мотоклуб "Лінкольн" завітав до своїх підшефних - танцювального колективу "Забава" з конкурсно-розважальною програмою "Мамина весна".

Розпочався захід святковою фотосесією, професійний ведучий Сергій Карпович вміло запалив настрій всім присутнім.

І замайоріло свято: президент Мотоклубу "Лінкольн" Віктор "Царь" Памір привітав всіх присутніх зі святом, наголосив,що жінка-берегиня домашнього вогнища і потребує неабиякого тепла і уваги, привітав присутніх зі святом.

Танцювальний колектив "Забава" виконав танок "Привітальна" і почалася розважально-конкурсна програма.

Учасники колективу "Забава" виграли конкурс "Зайці-стрибунці", показавши неабияку вправність у стрибанні в мішках; здолали складнощі парного бігу,спільно з лінкольнівцями розіграли нагороду в конкурсі "Швидкий поїзд". Лінкольнівці Сергій "Нємєц" , Віктор "Альпініст", Віктор "Царь" та друг клубу Володимир Бондар показали вміння спілкуватися з дітьми і будувати з ними переможні стратегії в конкурсах.

У вирі свята до конкурсів залучили мам і тат учасників танцювального колективу "Забава" (хореограф Оксана Лісова): розіграли грамоти "Всемогутня мама" і "Тато-майстер спорту з бантиків").
Після кожного конкурсу і нагородження переможців, "Забава" давала лиха закаблукам : всі учасники  від найменших і до найстраших груп колективу вправно справлялися з танцювальними па , зриваючи шалені оплески глядачів.

 


 

Мотоклуб "Лінкольн" презентував гребінчанам майстриню з народної вишивки Ірину Бульбаху, нагородив її грамотою за українську душу і підтримку народних традицій.

У фіналі свята, тата і мотоклубники з "Лінкольну" змагалися у вправності по перетягуванню канату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До жіночого свята Укрзалізниця призначила додатковий потяг, який зупинятиметься в Гребінці

Та найголовніший приз від Мотоклубу "Лінкольн" виграли дівчатка з танцювального колективу "Забава", які вправно і всі гуртом перетягли канат у хлопчиків і представників "Лінкольну". Два солодкі призи - торти з символікою ""LINCOLN  MC (POLTAVA)" отримали непереможні "забавляночки" на чолі з хореографом Оксаною Лісовою.

На завершення, після вітальних слів президента Мотоклубу "Лінкольн" Віктора "Царя" Паміра , учасники і глядачі свята танцювали повільний танок: дівчатка запрошували тат, хлопчики мам, "Забава" хороводила зі своїм наставником Оксаною Лісовою.

Свято вийшло світле, стрімке, енергійне, захоплююче і неймовірно кольорове!

ФОТОАЛЬБОМ: Мамина весна - 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1595
Категорія: Новини Гребінки
Теги: мамина весна, мотоклуб, 8 березня, Лінкольн




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ