Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.04.2016

Мотоклуб "Лінкольн" провів ряд профілактичних бесід в школах міста Гребінка


Гребінківська автошкола і Гребінківська поліція долучилися до заходу "Правила дорожнього руху - запорука безпеки на дорозі"


Гребінківська автошкола і Гребінківська поліція долучилися до заходу "Правила дорожнього руху - запорука безпеки на дорозі"

Мотоклуб LINCOLN  MC  за сприяння Гребінківської автомобільної школи ТСО України та Гребінківського відділення поліції провели спільний рейд по школам міста Гребінка.

Метою спільного рейду "Правила дорожнього руху - запорука безпеки на дорозі"  було донести до учнів шкіл небезпеку, яку за собою несе незнання і невиконання правил дорожнього руху.

Президент  Мотоклубу "Лінкольн" Віктор "Царь" Памір наголосив учням Гребінківських шкіл, що відповідальність за їх здоров'я і безпеку на дорозі багато в чому залежить саме від них.

Памір В. торкнувся актуальної проблеми: їзди неповнолітніми на мопедах, без шоломів, ігнорування правил поведінки на дорозі , розповів про необхідність шолому, про складність аварійних ситуацій і закликав бути відповідальними в житті і на дорозі.

Представники Гребінківської автомобільної школи ТСО України  Бугай Анатолій та Худопай Ростислав професійно окреслили завдання кожного водія будь-якого транспорту, розказали про свою автошколу, яка не перший рік професійно  готує гребінківських водіїв, дає знання і право отримати водійське посвідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині правоохоронці проводять профілактичну роботу в закладах освіти

Представник Гребінківської поліції Кудрявцев Богдан нагадав, що завжди при переході проїзної частини необхідно бути уважними, не виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху.

Учні задавали питання, бесіда була змістовною. "Поінформований, значить, озброєний", - тепер гребінківські школярі будуть більш обачними на дорозі, а Мотоклуб "Лінкольн", Гребінківська автошкола і Гребінківська поліція зроблять все можливе для забезпечення молоді інформацією, допомогою у вирішенні питань, пов'язаних з правилами безпеки на дорозі.

 

 

 

 

 

 

 

 

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1382
Категорія: Освіта
Теги: Бугай Анатолій, мотоклуб, Лінкольн, автошкола




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ