Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.03.2014

На Гребінківщині проведено командно-штабні тренування з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій


Навчання, що пройшли в районі є прикладом того, як потрібно діяти в надзвичайній ситуації


На Гребінківщині проведено командно-штабні тренування з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Штабні тренування з відпрацювання дій під час ліквідації умовної пожежі з одним потерпілим проходили на території Гребінківської міської ради. У ліквідації зімітованої надзвичайної ситуації взяв участь 21 фахівець. До гасіння пожежі була залучена спеціальна та пожежна техніка.

На засіданні комісії ТЕБ та НС під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Олександра Князєва було намічено першочергові завдання по ліквідації умовної надзвичайної ситуації, кожний підрозділ з поставленими завданнями.

Таким чином, начальником управління Гребінківського РС УДСНС України у Полтавській області майором служби цивільного захисту Анатолієм Сидоренко було поставлено ввідне завдання з ліквідації надзвичайної ситуації, яка сталася по вул. 50-річчя Жовтня, 35 де під час проведення ремонтних робіт бригадою працівників було грубо порушено правила безпеки праці що призвело до пожежі.

Внаслідок пожежі в приміщенні на другому поверсі двохповерхового будинку зруйновано горищне перекриття, а також пошкоджено стіни та перегородки у двох кабінетах на другому поверсі. Виникла пожежа на горищі площею 30 м.кв та у двох кабінетах на другому поверсі площею 25 м.кв. В наслідок пожежі було травмовано одну людину.

У зв’язку з даним завданням ДПРЧ-21 м. Гребінка прибуває до місця виклику, проводить оперативне розгортання, створює ланку ГДЗС прокладає робочу рукавну лінію, виставляє пост безпеки і проводить евакуацію людей з першого та другого поверхів, проводить гасіння пожежі.

Гребінківська філія ПАТ «Полтаваобленерго» проводить відключення електромережі. Видає дозвіл на гасіння, встановлює автомобіль в безпечне місце. Аварійна ГАЗ проводить відключення зовнішніх мереж газу, РВ УМВС перекриває рух транспорту по вул. 50-річчя Жовтня, автомобіль швидкої допомоги встановлюється біля будівлі в безпечному місці, працівники швидкої допомоги надають медичну допомогу постраждалим, при потребі транспортують постраждалих в лікувальний заклад.

Завдяки комплексному підходу та злагодженим діям Гребінківського РС УДСНС в Полтавській області, правоохоронних органів, центральної районної лікарні, газової служби, Гребінківської філії ПАТ «Полтаваобленерго», координації дій членів районної комісії ТЕБ і НС, пожежу було локалізовано і своєчасно погашено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наша землячка Лариса Могила бере участь у популярній передачі "Битва екстрасенсів" на СТБ

Керував ліквідацією пожежі голова районної комісії ТЕБ і НС – заступник голови райдержадміністрації Олександр Князєв.

«Навчання, що пройшли в районі є прикладом того, як потрібно діяти в надзвичайній ситуації. Запорукою ефективності в будь-якій справі – є взаємодія» - зазначив голова районної комісії ТЕБ і НС – заступник голови райдержадміністрації Олександр Князєв.

Метою даного заходу є з’ясування рівня готовності, координування дій органів виконавчої влади, виявлення слабких місць в роботі профільних підрозділів та представників відповідних служб, що залучаються до участі в навчаннях.

Гребінківська районна державна адміністрація

 



Схожі матеріали:
👁 1104
Категорія: Новини Гребінки
Теги: ліквідація, Тренування, навчання. Гребінка, Полтаваобленерго, пожежа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ