Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.12.2015

На Полтавщині МРЕВ перетворилися на 6 сервісних центрів


Відтепер, ліквідовано необхідність надавати довідки-рахунки при реєстрації автотранспорту


На Полтавщині МРЕВ перетворилися на 6 сервісних центрівВідтепер, ліквідовано необхідність надавати довідки-рахунки при реєстрації автотранспорту, а адміністратор Сервісного центру безкоштовно засвідчить підпис договору купівлі-продажу

На території Полтавщини, як і по всій Україні запрацювали Сервісні центри, що покликані замінити старі механізми, спростити процедуру оформлення транспортних засобів та підвищити якість обслуговування громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині судитимуть 23-річного вбивцю та насильника

На Полтавщині діють 6 таких Територіальних сервісних центрів:

  • ТСЦ 5341 (м. Полтава) — обслуговує м. Полтава, Полтавський, Чутівський, Машівський, Карлівський, Котелевський та Диканський райони. Адреса центру: м. Полтава, вул. Фрунзе, 164. Телефон — (0532) 59-02-96, 59-09-10.

  • ТСЦ 5342 (м. Кременчук) — обслуговує м. Кременчук, м. Комсомольськ, Кременчуцький та Глобинський райони. Адреса центру: м. Кременчук, пров. 40 Років ДАІ, 1. Телефон — (0536) 77-33-23.

  • ТСЦ 5343 (м. Лубни) — обслуговує м. Лубни, Лубенський, Оржицький, Семенівський, Хорольський, Пирятинський, Гребінківський та Чорнухинський райони. Адреса центру: м.Лубни, вул. Радянська, 178-а. Телефон — (0536) 15-24-24.

  • ТСЦ 5344 (м. Миргород) — обслуговує м. Миргород, Миргородський, Великобагачанський та Шишацький район. Адреса центру: м. Миргород, вул. Миргородських дивізій, 16.Телефон — (05355) 4-60-93.

  • ТСЦ 5345 (м. Гадяч) — обслуговує Гадяцький, Лохвицький та Зінківський райони. Адреса центру: м. Гадяч, вул. Леніна, 75-в. Телефон — (05354) 2-34-99.

  • ТСЦ 5346 (м. Кобеляки) — обслуговує Кобеляцький, Новосанжарський, Козельщинський та Решетилівський райони. Адреса центру: Кобеляцький район, с. Бутенки. Телефон — (053243) 3-18-80.

Центри працюють за таким графіком роботи: з вівторка по п’ятницю: з 09:00 до 18:00 години; у суботу: з 09:00. до 17:15 години; обідня перерва: з 13:00 до 13:45 години; вихідний день — неділя, понеділок.

Зокрема, нововведенням, запровадженим Постановою Кабінету Міністрів № 941 від 18 листопада 2015 року, ліквідовано необхідність надавати довідки-рахунки при реєстрації автотранспорту.

Відтепер, адміністратор Сервісного центру (зауважте) безкоштовно засвідчить підпис договору купівлі-продажу. Для цього достатньо буде продавцю і покупцю, в присутності адміністратора, скласти угоду в Сервісному центрі МВС, сплативши лише обов’язкові платежі, встановлені законом. Або нотаріально засвідчити договір купівлі-продажу і надати його в будь-який Сервісний Центр України, але при цьому до оплати обов’язкових платежів додаються ще й послуги нотаріуса.

Покупцям нових автомобілів у салонах (у юридичної особи) треба надати в Сервісний центр пакет документів, що видається юридичною особою, договір, посвідчений печаткою продавця, а також власні документи. Сплачуються лише обов’язкові платежі. Сума обов’язкових платежів, залежить від виду транспортного засобу.

Підставою для оформлення зміни власника можуть бути засвідчені та оформлені в установленому порядку документи, що підтверджують набуття, перехід та припинення права власності на транспортний засіб, відповідно до закону (наприклад: дарування, спадщина та інші).

Реєстрація, перереєстрація, зняття з обліку транспортних засобів здійснюються за місцем звернення власника або його уповноваженої особи, незалежно від місця реєстрації або проживання фізичної особи, чи місцезнаходження юридичної особи.

Оскільки сервісні центри не мають доступу до Єдиного реєстру обтяжень рухомого майна, особи, що мають намір укласти договір купівлі-продажу перед укладанням договору купівлі-продажу можуть переконатися у справжності ідентифікаційних номерів, їх складових частин з номерами, зазначеними в свідоцтві про реєстрацію (технічному паспорті), мають право надати транспортний засіб на дослідження до фахівців експертної служби МВС, судових та інших експертів, які згідно чинного законодавства, внесені до державного Реєстру атестованих судових експертів. Якщо покупець не піддає сумніву інформацію про автомобіль, то договір купівлі-продажу можна оформити без додаткових перевірок.

Отже, учасники договору купівлі-продажу звертаються до адміністратора Сервісного центру і отримують інструкції щодо подальших дій. Результатом звернення громадян в Сервісний центр з приводу оформлення договору купівлі-продажу автомобіля — є видача Свідоцтва на право власності.

Для отримання будь-якої інформації, що стосується роботи Центрів, звертайтеся по телефонах за місцем розташування Територіальних сервісних центрів.

Регіональний сервісний центр МВС у Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 2208
Категорія: Полтавщина
Теги: мрев, сервісний центр, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ