Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.05.2021

На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування серед депутатів (ФОТО)


Команда Гребінківської міської територіальної громади вперше взяла участь у Чемпіонаті


На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування серед депутатів28 травня 2021 року у Миргородському районі проходив Чемпіонат зі спортивного орієнтування серед депутатів місцевих рад усіх рівнів та працівників органів місцевого самоврядування Полтавської області.

Змагання проводяться за сприяння обласної ради з метою популяризації здорового способу життя, залучення депутатів та працівників органів місцевого самоврядування до занять фізичною культурою та спортом, подальшого розвитку спортивного орієнтування в області. Сергій Блавацький — далі.

Якщо раніше такі змагання щорічно відбувалися неподалік села Головач Полтавського району, то цього разу як місцевість, так і маршрут змінилися. Учасників чемпіонату гостинно прийняли на базі Дитячого оздоровчого табору «Горизонт» Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради.

Команда Гребінківської міської територіальної громади вперше взяла участь у Чемпіонаті зі спортивного орієнтування для депутатів місцевих рад та працівників органів місцевого самоврядування Полтавської області.


На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування
 

Загалом, у чемпіонаті зареєструвались близько 150 учасників.

Команди змагалися у трьох вікових групах:
  • до 35 років,
  • від 35 до 45 років,
  • старше 45 років.
Кожен учасник мав пройти контрольні пункти за 120 хвилин.

В результаті команда Гребінківської міської територіальної громади посіла 9 місце серед 22 команд.

Голова Полтавської обласної ради привітав усіх учасників та вболівальників Чемпіонату зі спортивного орієнтування серед депутатів та працівників органів місцевого самоврядування Полтавської області.



На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування
 

Зокрема, він зазначив, що сьогоднішні змагання за чисельністю не поступаються будь-яким обласним змаганням та побажав учасникам успіху і прийти до фінішу без травм.

“Цим видом спорту я займаюся з шостого класу. У свій час навіть був керівником гуртків зі спортивного орієнтуавння станції туристів. Це один з найкращих видів спорту: тут і природа, і фізичні навантаження, й інтелект та координація рухів.Спортсмени мають проявляти всі свої вміння, щоб швидко та якісно здолати дистанцію та бути першим. Орієнтування – одна зі складових національно-патріотичного виховання молоді”, – сказав Олександр Біленький.

Він також додав, що орієнтування – це не лише забіг лісом, й цікаве спілкування між колегами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 29 травня - пpеподобного Єфрема Перекомського, прикмети, традиції, День ангела
 

На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування
 

“Цьогоріч ми вперше проводимо змагання на місцевості. Ми позначили маршрут на карті, буде 22 контрольних пункти. У лісі орієнтування триватиме 1,5 години. Ми використовуватиму електронну відмітку, з чіпів зчитуватимемо інформацію. Змагання будуть цікавими. Плануємо, як командний так і особистий залік. На переможців чекають кубки, медалі, грамоти”, – розповіла в.о. директора комунального закладу “Полтавський обласний центр патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді” Наталія Порубай.


На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування
 
 
“Раніше, коли я викладав пішохідний туризм, то брав участь у дитячих змаганнях. Також долучався до вчительських змагань з пішохідного туризму. Після того, як став депутатом Полтавської ради, я втретє беру участь у змаганнях зі спортивного орієнтування. порт завжди об’єднує, надихає. Ти долаєш поставлені перешкоди. Цікаво, що ти обираєш ціль, завданий напрямок і результат, з яким ти хочеш прийти. Як ти його досягнеш та на скільки вистачить сил – це вже твої фізичні і розумові здібності”, – розповів учасник змагань, депутат Полтавської облради Олег Діденко.


На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування

Підготовку та безпосереднє проведення Чемпіонату здійснював Комунальний заклад “Полтавський обласний центр національно-патріотичний виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради” спільно з відокремленим підрозділом Федерації спортивного орієнтування України у Полтавській області.



На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування


На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування


На Полтавщині пройшов чемпіонат зі спортивного орієнтування


Схожі матеріали:
👁 3382
Категорія: Суспільство
Теги: депутати, Полтавщина, Чемпіонат зі спортивного орієнтуван, Фото




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині
У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб... У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб...
На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н... На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н...
На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр... На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр...
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ