Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.02.2022

На Полтавщині в Оржицькій громаді відкрили нову поліцейську станцію


Голова Оржицької тергромади Олена Сидоренко подякувала Національній поліції за ініціативу


На Полтавщині в Оржицькій громаді відкрили нову поліцейську станціюСьогодні заступник начальника поліції Полтавщини Максим Ахрамєєв привітав депутатів, представників освіти, медицини й мешканців Оржицької тергромади з призначенням поліцейського офіцера та відкриттям поліцейської станції у селі Круподеринці.

Приміщення, що слугуватиме офісом для поліцейського, де він прийматиме громадян та матиме можливість «зробити паузу» на відпочинок, розташоване на вулиці Центральній, 75.

Окрім Круподеринців поліцейський офіцер громади Тарас Ворона обслуговуватиме близько 6 тисяч населення у 5 селах громади, серед яких: Яблуневе, Савинці, Чевельча, Сазонівка, Денисівка.

Під час робочої зустрічі з головою громади, депутатами селищної ради, представниками старостатів та керівником сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Оржиця) відділення поліції № 2 (м. Хорол) Лубенського райвідділу поліції Максим Ахрамєєв наголосив: «Вітаю вашу громаду з відкриттям поліцейської станції, яка слугуватиме офісом для поліцейського, де він зможе приймати мешканців із заявами та повідомленнями, а також даватиме поради з різних питань (і не тільки у сфері поліцейської діяльності)».

в Оржицькій громаді відкрили нову поліцейську станцію

Заступник очільника обласної поліції доручив офіцерові об’їхати на службовому автомобілі, який він отримав від Національної поліції України, кожне село, обійти кожну домівку та познайомитися з місцевими жителями. «Щоб люди знали до кого звертатися та на який номер телефонувати», – зауважив Максим Володимирович.

Голова Оржицької тергромади Олена Сидоренко подякувала Національній поліції за ініціативу:
 
«Дуже вам вдячні за цю кандидатуру. Ми вже побачили результат: як нам стає спокійніше, що в нас є поліцейський офіцер громади. Ми плануємо, що відповідно до всіх норм у нас будуть ще 2 офіцери (уточнення – громада налічує близько 16 тисяч жителів)».
 

в Оржицькій громаді відкрили нову поліцейську станцію
 

Анатолій Яненко, депутат селищної ради, який працює сімейним лікарем Круподеринської амбулаторії загальної практики сімейної медицини переконаний, що тісна співпраця з поліцейським, мешканцями й старостами дасть можливість більш оперативно та оптимально працювати над питаннями безпеки.

Депутат зазначив:
 
«Раніше був поліцейський дільничний. Але у зв’язку з тим, що в нього було велике навантаження і він був віддалений від населення, це мало певні незручності. Поліцейський офіцер буде наближений до кожної людини. Він зможе навчити молодь правил поведінки у суспільстві, а також запобігатиме правопорушенням на території».


в Оржицькій громаді відкрили нову поліцейську станцію
 

Старший лейтенант поліції Тарас Ворона впевнений, що зможе підтримувати належний порядок на ввіреній йому території. Безумовно цьому сприятиме практичний досвід поліцейського, набутий до участі в конкурсі на цю посаду. Офіцер працював дільничним, працівником сектору реагування патрульної поліції та має досвід роботи у галузі контролю за обігом зброї.

в Оржицькій громаді відкрили нову поліцейську станцію
 
 
«Я зроблю все необхідне, щоб жителі громади були у безпеці!» – завірив офіцер.


в Оржицькій громаді відкрили нову поліцейську станцію


в Оржицькій громаді відкрили нову поліцейську станцію


Схожі матеріали:
👁 958
Категорія: Полтавщина
Теги: Оржиця, полыція, поліцейська станція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ