Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.08.2022

На Полтавщині викрили осіб, причетних до незаконної торгівлі зброєю


У фігуранта вилучили автомат Калашникова та більше ніж півсотні набоїв до нього


На Полтавщині викрили осіб, причетних до незаконної торгівлі зброєюЯк повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов, одного з фігурантів затримали сьогодні, 19 серпня, під час спроби продати автоматичну зброю з набоями на території однієї з громад Полтавського району.

Затримання особи, причетної до незаконного обігу зброї – це результат оперативно-розшукових та слідчих заходів, реалізованих оперативними працівниками та слідчими Полтавського райуправління поліції, за процесуального керівництва Полтавської спеціалізованої прокуратури у військовій та цивільній сфері центрального регіону.

Полковник поліції зазначив:
 
«31-річного чоловіка затримано на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У фігуранта вилучили автомат Калашникова та більше ніж півсотні набоїв до нього. Речові докази спрямовані на балістичну експертизу. У рамках відкритого кримінального провадження, за адресами фігуранта та його можливих спільників тривають санкціоновані судом обшуки».

Окрім того, слідчі та оперативники, спільно з прокуратурою, встановлюють походження вилученого автомата. Зокрема, розглядають версію про викрадення автоматичної зброї з військової частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літаючий корабель Aerocon Wingship розроблявся для перевезення тисяч пасажирів і міг пролетіти близько 19312 км.

За даним фактом слідчим підрозділом Полтавського райуправління поліції, за процесуального керівництва військової прокуратури, здійснюється досудове розслідування з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 1 статті 263 (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.


незаконна торгівля зброєю


незаконна торгівля зброєю


незаконна торгівля зброєю


Схожі матеріали:
👁 827
Категорія: Події
Теги: зброя, вибухівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ