Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.11.2022

Полтавщина отримала чергову партію гуманітарної допомоги для переселенців


Це допомога для внутрішньо переміщених осіб


Полтавщина отримала чергову партію гуманітарної допомоги для переселенців14 листопада до обласного гуманітарного штабу Полтавщини надійшла чергова партія гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб. Це теплий жіночий одяг та ковдри. Про це повідомила заступник начальника ПОВА Катерина Рижеченко.

«Сьогодні за сприяння офісу Президента отримали чергову партію гуманітарної допомоги для переселенців від благодійної організації Шона Пенна GORE.

Це понад 10 400 жіночих теплих спортивних костюмів, понад 9 700 світшотів та 2437 ковдр», – розповіла Катерина Рижеченко.

За її словами, цю гуманітарну допомого розподілять між територіальними громадами області відповідно до заявлених потреб.

Вже отримали таку допомогу представники Новогалещенської громади. Начальник відділу організаційної роботи, інформаційного забезпечення та комунікацій з громадськістю Новогалещинської ТГ Олена Корсун говорить: «Це допомога для внутрішньо переміщених осіб.

чергова партіа гуманітарної допомоги для переселенців
 

Наразі на території громади проживає 452 особи. Цю допомогу отримають всі переселенці відповідно до заявлених потреб, не залежно від того, де вони проживають – у МКП чи в домогосподарствах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє жителів Градизької тергромади незаконно вирубували ліс

Для відповідних інформувань у нас діє телеграм-канал, та офіційні інформаційні сторінки громади. Всі ВПО підписані та стежать за ними й обов’язково дізнаються про всі актуальні новини. Така допомога надважлива. Люди її чекають. Ми тісно співпрацюємо зі штабом гуманітарної допомоги від Полтавської ОВА. Люди знають, що допомога надходить регулярно – і продукти харчування, і засоби гігієни, і одяг. Це допомагає їм у скрутний час».


чергова партіа гуманітарної допомоги для переселенців

Довідково.

БО GORE є організацією реагування на кризи, яка надає негайну допомогу та відновлення незахищеним громадам по всьому світу. Свою діяльність розпочала у 2010 році.
 

чергова партіа гуманітарної допомоги для переселенців


чергова партіа гуманітарної допомоги для переселенців


чергова партіа гуманітарної допомоги для переселенців


чергова партіа гуманітарної допомоги для переселенців


чергова партіа гуманітарної допомоги для переселенців


Схожі матеріали:
👁 858
Категорія: Новини Гребінки
Теги: гуманітарна допомога, переселенці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині
У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб... У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб...
На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н... На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н...
На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр... На Полтавщині перед судом постане колишній керівник підпр...
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ