Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.01.2023

Полтавщина знову втратила своїх Героїв, які полягли у бою проти російських окупантів


На війні з окупантами загинуло двоє захисників з Пирятинщини


Полтавщина знову втратила своїх Героїв, які полягли у бою проти російських окупантівЗнову біль, сум та сльози огорнули Пирятинську громаду. 12 січня цього року на клятій війні за свободу та незалежність полягли пирятинці - старший солдат Лосина Володимир Миколайович та старший солдат Чичиньов Олександр Анатолійович.

Чичиньов Олександр Анатолійович народився 18 грудня 1980 р. в м. Пирятин, Полтавської області. У 1998 році закінчив Пирятинську ЗОШ №4, далі навчання в Лубенському ПТУ-12, отримав спеціальність кухар ІІІ розряду, працював на ТОВ "Пирятинський сирзавод".

З 1999 року по 2000 рік проходив строкову військову службу на посаді оператора, з 28.01.2015 по 08.09.2015 рік - служба по мобілізації на посаді оператора радіотехнічних комплексних систем, із 2017 по 2019 рік проходив військову службу за контрактом у в.ч. А0409.

Другим відділом Лубенського РТЦК та СП 01.04.2022 року був призваний на військову службу по мобілізації, до в.ч. А0222 року на посаду стрілець-санітар.

У Олександра залишилися троє дітей, дружина та брат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пирятині триває впровадження нової системи вивезення твердих побутових відходів

Лосина Володимир Миколайович, народився 15 липня 1980 р. в селі Покровське, Полтавського району, Полтавської області. Навчався в місцевому НВК, закінчив Гадяцьке державне училище. Працював у м. Полтава на телебаченні, АЗС, олійному заводі.

З 2011 р. переїхав разом з родиною на постійне місце проживання в м. Пирятин. Працював на ТОВ "Пирятинський сирзавод", а потім, щоб забезпечити сім'ю  працював на заробітках за кордоном.
 
З 1998 року по 2000 рік проходив військову строкову службу на посаді музикант військових оркестрів. На військову службу по мобілізації був призваний 01.04.2022 року, проходив службу у в.ч. А0222 на посаді старший стрілець.

Був добрим, веселим, щирим, надійним сином, татом, чоловіком, братом, товаришем. У Володимира залишилася  донька, батьки, дружина, сестра.

Загинули герої під час виконання бойових завдань в районі с. Роздолівка Бахмутського району, Донецької області, будучи вірними військовій присязі.

Полтавщина знову втратила своїх Героїв   Полтавщина знову втратила своїх Героїв

Царство небесне.

Рідним - найщиріші співчуття, безмежна вдячність та низький уклін.

Героям Слава!

Схожі матеріали:
👁 1210
Категорія: Суспільство
Теги: окупаційні війська, РФ, пирятин, Герої, війна, окупанти, русосвині




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ