Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.01.2013

Срібна монета Євген Гребінка бере участь за «Кращу монету року України»


Національний банк України оголошує про проведення конкурсу "Краща монета року України"


Розпочато конкурс «Краща монета року України»

Національний банк України з метою визначення рейтингової шкали пам’ятних монет, які офіційно введені в обіг Національним банком України з 01 січня до 31 грудня 2012 року, оголошує про початок конкурсу «Краща монета року України».

Як зазначила заступник начальника Управління нумізматичної продукції та маркетингу Національного банку України Вікторія Сузанська, монета – це багатюще джерело інформації та символ державності.

«Пам’ятні монети відображають образи славетних співвітчизників, які залишили значний творчий і науковий доробок, пам’ять про розбудову української держави, розповідають про історичну спадщину України та традиції й культуру нашого народу», – наголосила Вікторія Сузанська.

Проведення конкурсу здійснюється у два етапи.

Вікторія Сузанська повідомила, що конкурс проводиться в таких номінаціях: краща монета року, унікальне ідейне рішення, найкраще художнє рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці пройшли водохресні купання

Так з 21 січня 2013 року до 22 березня 2013 року шляхом голосування визначатимуться три монети, які набрали найбільшу кількість голосів у кожній номінації.

У голосуванні можуть брати участь усі бажаючі, які в установлені строки надішлють заповнену анкету (у форматі: doc чи pdf) для визначення кращої монети року на електронну адресу:  [email protected], або вкинуть її у спеціально облаштовану скриньку в територіальних управліннях Національного банку України, а також за допомогою  інтерактивної анкети.

На другому етапі члени комісії шляхом таємного голосування визначають переможця конкурсу в кожній номінації (серед авторів трьох обраних монет).

Інформація про результати другого етапу конкурсу буде розміщена на сторінках Офіційного інтернет-представництва Національного банку України.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися на сторінках Офіційного інтернет-представництва Національного банку України в розділі «Банкноти та монети» (Конкурс "Краща монета року".)

Прес-служба
Національного банку України
 

Схожі матеріали:
👁 1504
Категорія: Суспільство
Теги: монета, Національний банк. НБУ, голосування. конкурс, Євген Гребінка, Гребінка, срібло




Всього коментарів: 1

0
1 Пеленгатор   (23.01.2013)
Её и сейчас можно купить в банке г. Гребенка (почти 500 грн.)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ