Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.02.2014

Тарас Кутовий: Опір на місцях є форпостом, який не дає нам відійти назад


У місті протестуючі без протидії з боку міліції та місцевої влади, мирно взяли під контроль залу обласної ради


Кутовий: Опір на місцях є форпостом, який не дає нам відійти назад

Другий фронт спротиву в обласних та районних центрах є не менш важливим за події, які відбуваються у Києві. Про це сказав народний депутат України Тарас Кутовий під час Народного Віче у Полтаві.

Слід нагадати, що у місті протестуючі без протидії з боку міліції та місцевої влади, мирно взяли під контроль залу обласної ради і облаштували там свій штаб.
 
 "Попри те, що події у Полтаві не мають якогось бойового характеру, те, що тут відбувається зараз, рівно як і в інших областях, це форпост, та точка, яка не дає душам учасників процесу перетворюватися на желе, натомість є джерелом підживлення духу.

І нехай цей поступ не є великим кроком вперед, але він не дає можливості відійти нам назад. Всі ті другі фронти, який народ України відкрив повсюди, це насправді той факт, який дає змогу переломлювати ситуацію”, - сказав Тарас Кутовий.
 
Коментуючи ситуацію із затриманими, а фактично, заручниками влади, народний депутат наголосив, що більшість з них навіть не є активними учасниками процесу, а випадково потрапили під гарячу руку каральній машині, яка тепер намагається торгуватися ними з представниками народного спротиву.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині правоохоронці затримали чоловіка, який зливав з чужих автомобілів пальне

На запитання громади щодо прогнозів та планів на найближчі дні Кутовий відповів, що дії Майдану будуть викликані реальними ситуаціями, і орієнтуватися варто на вівторкове засідання Верховної Ради: "Може бути, що у вівторок нам треба бути іти на барикади, а можливо того дня народиться у стінах парламенту якесь конструктивне рішення.

Ситуація хитається, упевнений, "регіонали” будуть потроху здавати свої рубежі, про що засвідчило останнє голосування, яке було б на користь народу, якби із погрозами до Ради не приїхав президент”.

Офіційний сайт Тараса Кутового


Схожі матеріали:
👁 1440
Категорія: Суспільство
Теги: форпост, Тарас Кутовий, президент, полтава




Всього коментарів: 3

0
3 Я революція!   (04.02.2014)
Знаю я його добре - карьерист і хапуга. Не має значення з ким він звязався, він є тим, ким і був-пристосуванцем!


0
2 Іван   (04.02.2014)
Я революція!, А чому це Тарас Кутовий буде їздити і захоплювати адмінбудівлі,він що Рембо?Це повинна робити місцева громада,на хвилі народного протестe,якщо її дійсно набридла ця влада.А в Гребінці значить всіх все влаштовує,якщо цього не сталося,будам жити і далі в цьому гівні. Хоча я б П.... і не винуватив,він поки з В.... та Ш...не звязався досить нормальний хлопець був.Але повязаний він тепер з В..... грошима та махинаціями влади,отже нічого не хоче,чи не може робити са,а це сумно..


0
1 Я революція!   (03.02.2014)
Тарас Кутовий!  А в Гребінці чому не захопили адмінприміщення ваші революціонери? Чи Гребінка настільки НЕстратегічний для них і для Вас обьєкт, що нехай і далі у багні борсається?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ