Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.01.2017

У Гребінці провели рейд щодо продажу алкоголю неповнолітнім


Мета рейду – проведення профілактичної роботи з працівниками закладів торгівлі, які мають ліцензії на продаж тютюну та алкоголю


У Гребінці провели рейд щодо продажу алкоголю неповнолітнімМета рейду – проведення профілактичної роботи з працівниками закладів торгівлі, які мають ліцензії на продаж тютюну та алкоголю, по дотриманню вимог законодавства щодо заборони продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

«В усіх торговельних закладах є попереджувальні таблички щодо заборони продажу алкогольних та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку.

З підприємцями та продавцями постійно проводиться профілактична робота щодо недопущення продажу неповнолітнім забороненої продукції», - говорить керівник Гребінківського відділу поліції Василь Овчаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці чоловік викрав гроші з каси магазину

Поліція вкотре звертається до власників та продавців закладів торгівлі із проханням неухильно дотримуватись чинного законодавства, не продавати алкогольні,слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям, адже кожен з Нас відповідає за здорове майбутнє наших дітей.
 





За інформацією Гребінківського відділу
поліції Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 1872
Категорія: Новини Гребінки
Теги: новини Гребінки, неповнолітні, рейд, Гребінка, пиво, продаж, Магазини, алкоголь




Всього коментарів: 1

0
1 Толік   (19.01.2017)
Ну що за стаття? В яких магазинах проводили рейд? Де дітям продали спиртне, а де ні? Що буде порушникам і які результати рейду? Шановний авторе, ви хоч самі зрозуміли, що написали?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ