Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

12.05.2018

У Гребінці провели семінар "Особливості зайнятості молоді"


Щоб отримати бажану роботу, треба навчитись максимально використовувати свої переваги на ринку праці і добре розуміти вимоги роботодавця


У Гребінці провели семінар "Особливості зайнятості молоді"14 травня 2018 року фахівцем з питань зайнятості І категорії відділу надання соціальних послуг Гребінківської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Є.Ф. Гунягою спільно із заступником начальника відділу «Гребінківське бюро правової допомоги» З.М. Скляр було проведено профінформаційний семінар «Особливості зайнятості молоді».

Метою заходу було ознайомлення даної категорії населення про особливості правового статусу молодих працівників, проблематику неофіційної зайнятості молоді та охорони праці.

Тема працевлаштування молоді є дуже актуальною. З кожним роком на ринку праці вимоги до працівників зростають і молоді все важче влаштуватись на роботу.

Труднощі у працевлаштуванні виникають через недостатній досвід роботи, низьку адаптованість, підвищені вимоги до характеру й умов праці, надмірну зосередженість на матеріальному становищі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині представили "Веселку робітничих професій"

Щоб отримати бажану роботу, треба навчитись максимально використовувати свої переваги на ринку праці і добре розуміти вимоги роботодавця.

У Гребінці провели семінар "Особливості зайнятості молоді"
 

В ході семінару учасників було ознайомлено з напрямками діяльності служби зайнятості зі сприяння працевлаштуванню молоді, актуальними вакансіями та методами самопрезентації.

 
У Гребінці провели семінар "Особливості зайнятості молоді"


Схожі матеріали:
👁 1160
Категорія: Суспільство
Теги: робота, РИНОК ПРАЦІ, роботодавець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ