Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

27.02.2014

Вимоги та рішення Першого Народного Віче Гребінківщини


Спрямувати державу на підтримку не багатіїв, а підприємців та фермерів


Вимоги та рішення Першого Народного Віче Гребінківщини 22 лютого 2014 р.

Ми глибоко занепокоєні зростанням насильства, терору держави по відношенню до власного народу, що є реальною загрозою розколу нашої країни. Не повинне повторюватися кровопролиття.

І вітаємо рішення Верховної Ради України про прийняття Закону «Про повернення до парламентсько-президентської форми правління».

Перше Народне Віче Гребінківщини ВИМАГАЄ:

1. Негайного проведення парламентських і президентських виборів, виборів до місцевих рад.

2. Негайного звільнення всіх політичних в'язнів.

3. Чесного розслідування та покарання всіх причетних до побиття, зникнення та вбивства мирних протестувальників.

4. Виходячи з прагнення Януковича та його прибічників подовше побути на своїх посадах та побільше вкрасти, вимагаємо:

Більш рішуче вести наступальні дії по усуненню бандитів від влади. Керівники району та силових структур повинні бути корінними жителями. Їхні кандидатури погоджуватись Народною Радою.

5. Вимагаємо нової справедливої пенсійної реформи.

6. Вимагаємо Конституційного права громадянина України на безкоштовне та якісне навчання і лікування. Припинити закриття шкіл, лікарень, ФАПів.

7. Спрямувати державу на підтримку не багатіїв, а підприємців та фермерів.

Перше Народне Віче Гребінківщини ВИРІШИЛО:

1. Заборонити діяльність районних партійних організацій ПР та КПУ на території району до вирішення Верховною Радою даного питання. Керівникам Гребінківського РВ УМВС в Полтавській області Кравченку О.М. та ЛВ на ст. Гребінка Гуріну І.С. постійно контролювати рішення першого Народного Віче Гребінківщини.

2. Негайно всім керівникам Гребінківського району та держслужбовцям, керівникам підприємств, організацій та освітніх закладів прибрати портрети В.Януковича та символіку ПР із своїх кабінетів.

3. Вимагати передання повноважень Гребінківської РДА Гребінківській районній раді на чолі з головою районної ради Зінченком В.М

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: У Гребінці встановлять Стелу в пам'ять загиблих Героїв Майдану

4. Міському голові та головам сільських рад Гребінківського району цивілізовано вирішити питання про демонтаж пам'ятників Леніну на території міста та району.

5. Перше Народне Віче Гребінківщини підтримує пропозицію голови села Слободо-Петрівки В.І.Колісниченка про назву вулиці в селі Слободо-Петрівці на честь загиблого героя Майдану Андрія Черненка.

6. Перше Народне Віче Гребінківщини вирішило перейменувати в м. Гребінка вулицю та місцевий парк імені Леніна на Героїв Майдану.

7. Голові Гребінківської районної ради Зінченку В.М. вказати на систематичне порушення журналістських та людських норм газетою «Гребінчин край» та РТС «Гребінка».

8. Перше Народне Віче Гребінківщини закликало жителів району не піддаватися на провокації, закликів до сепаратизму та проявів екстремізму, зберігати спокій та громадський порядок і бути толерантними.

9. Перше Народне Віче Гребінківщини вирішило створити Народну Раду району. Координатором обрали Наталенка А.О.

Керівник Гребінківської Громадської приймальні Народного депутата України Тараса Кутового Наталенко А.О.

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1632
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінка, Рішення, Народне віче




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ