Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.02.2023

Завтра Лубенщина попрощається з Героєм Сергієм Микитенком


Прощання з Микитенком Сергієм Олександровичем відбудеться 21 лютого о 12 годині на Володимирському майдані


Микитенко Сергій ОлександровичЩе 31 березня 2022 року у зоні проведення бойових дій на території Ізюмського району Харківської області загинув, водій комендантського взводу, солдат Микитенко Сергій Олександрович. Тіло героя тільки зараз повертається, щоб спочити у рідній землі.

Про це повідомляється на сторінці Facebook Лубенської міської ради.

Народився Сергій Олександрович 18 травня 1985 року у селі Черкащани Миргородського району. Закінчив Черкащанську загальноосвітню школу. У Миргородському технікумі здобув спеціальність механіка.

Після проходження строкової служби переїхав жити на Лубенщину. Працював на Автоагрегатному заводі міста Полтави, на автозаправній станції, ремонтував сільськогосподарську техніку.

Сергій Олександрович навчався у Хорольському агропромисловому коледжі і мріяв продовжити навчання у сільськогосподарському інституті. На жаль, цим мріям не судилося здійснитися. Війна змінила плани – стояти осторонь біди Сергій не міг. Тому, в перші ж дні повномасштабного вторгнення він добровольцем рушив до військкомату.

У пам’яті багатьох друзів Сергій Олександрович залишиться надзвичайно доброю людиною, майстром – «золоті руки», відповідальним і цілеспрямованим. Сім’я втратила справжню опору, люблячого сина, брата, чоловіка і батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український модернізований бронетранспортер "Хорунжий"

Вічна і світла пам’ять про Микитенка Сергія Олександровича, що загинув, захищаючи мирне небо України і Лубенщини, майбутнє наших дітей назавжди залишиться у вдячних серцях земляків.

Прощання з Микитенком Сергієм Олександровичем відбудеться 21 лютого о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Панахида за загиблим відбудеться 21 лютого об 11 годині у Церкві Всіх Святих (Дитячий парк ім. Олеся Донченка, вул. Мистецька, 3).

Микитенко Сергій Олександрович


Схожі матеріали:
👁 603
Категорія: Полтавщина
Теги: герой, загиблий, Лубенщина, україна, війна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ